

NASDAQ OMX Nordic Nikolaj Plads 6 1007 København K

Mariager, den 15. marts 2014

Fondsbørsmeddelelse nr. 4/2014

Forløb af ordinær generalforsamling i Østjydsk Bank A/S.

Lørdag den 15. marts 2014 kl. 17.00 blev afholdt ordinær generalforsamling i Mariager Hallen med følgende dagsorden:

- 1. Bestyrelsens beretning om bankens virksomhed i det forløbne år.
- 2. Fremlæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse samt årsberetning.
- 3. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.
- 4. Valg af medlemmer til repræsentantskabet.
- 5. Valg af revision.
- 6. Forslag fra bestyrelsen:
 - a. Bemyndigelse til bestyrelsen om, i det kommende år, at lade banken erhverve egne aktier indtil 10 % af bankens aktiekapital.
 - b. Vedtægtsændring i følgende paragraf:
 - § 2: Bemyndigelse til bestyrelsen for de kommende 5 år at kunne udvide aktiekapitalen med indtil 142 mio. kr.

Der var ikke indkommet andre forslag.

Behandlingen af dagsordnens punkter resulterede i følgende:

- Ad. 1 Bestyrelsesformand Knud Timm-Andersen fremlagde bestyrelsens beretning, hvorefter Knud Timm-Andersen besvarede spørgsmål fra de tilstedeværende aktionærer.
 - Generalforsamlingen tog herefter bestyrelsens beretning til efterretning.
- Ad. 2-3 Bankdirektør Max Hovedskov fremlagde bankens årsrapport for 2013, herunder beslutning om dækning af tab.



I forlængelse af fremlæggelsen af bankens årsrapport besvarede Max Hovedskov spørgsmål fra tilstedeværende aktionærer.

Bankens årsrapport samt beslutning om dækning af tab, i henhold til årsrapporten, blev herefter godkendt.

Ad. 4 Følgende blev genvalgt til bankens repræsentantskab:

Anders Jacob Raj Andersen, økonomichef, Horsens, født 1977. Bent Hedelund Andersen, konsulent, Randers, født 1955. Erik Kirkegaard Mikkelsen, fhv. borgmester, Mariager, født 1946. Frank Iversen, direktør, Randers, født 1948. Harriet Fabrin, kontorassistent, Hobro, født 1965. Ivan Poulsen, møbelhandler, Assens, født 1946. Jan Nordstrøm, finansdirektør, Hobro, født 1960. Marianne Svenningsen, statsaut. revisor, Skanderborg, født 1961. Peder Mikkelsen, restauratør, Mariager, født 1957. Søren Mark Andersen, direktør, Randers, født 1961. Thorvald Christensen, fabrikant, Mariager, født 1948.

- Ad. 5 Bestyrelsen indstillede til generalforsamlingen at der alene vælges 1 generalforsamlingsvalgt revisor, og generalforsamlingen valgte herefter Deloitte som bankens revisionsfirma for det kommende år..
- Ad. 6 a. Generalforsamlingen gav den ønskede bemyndigelse til at lade banken erhverve egne aktier.
 - b. Generalforsamlingen godkendte vedtægtsændringen, men da der ikke var repræsenteret tilstrækkelig aktiekapital på generalforsamlingen, vil der blive indkaldt til ekstraordinær generalforsamling for at få ændringen endeligt vedtaget.

På det efterfølgende repræsentantskabsmøde blev direktør Knud Timm-Andersen, Mariager genvalgt til bankens bestyrelse.

Dyrlæge Torben Molberg Kjeldsen, Spentrup blev genvalgt som formand for repræsentantskabet, medens Malermester Erik Lundorff, Randers blev genvalgt som næstformand for repræsentantskabet.

Med venlig hilsen

ØSTJYDSK BANK A/S

Max Hovedskov Bankdirektør