Prospektændringer i Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest


Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest har den 1. juli 2011 offentliggjort opdaterede prospekter for afdelingerne Nordea Invest Aktiv Portefølje 1 (DK0060075893), Nordea Invest Aktiv Portefølje 2 (DK0060075620), Nordea Invest Aktiv Portefølje 3 (DK0060075703) og Nordea Invest Aktiv Portefølje 4 (DK0060075976). I de nye prospekter er nøgletal, datoer mv. blevet ajourført.

Afdelingerne har desuden fået ændret deres fordeling mellem aktier og obligationer, således at risikoen for afdelingerne er faldet. Det sker for at sikre det bedst mulige samspil med Nordeas rådgivning.

Skatteafsnittet i prospekterne er blevet opdateret som følge af ny skattelov L112. Der er ikke ændringer til afdelingernes skattestatus, hvorfor der udelukkende er tale om en opdatering i forhold til ny skattelov.

I risikoafsnittene er måden, hvorpå afdelingernes risiko beskrives, blevet ændret for at harmonisere kommunikationen omkring risiko på tværs af foreningens forskellige publikationer og dokumenter. Det skal i den forbindelse præciseres, at dette ikke i sig selv ændrer afdelingernes risiko. Der er alene tale om en anden måde, hvorpå risikoen beskrives.

I forbindelse med opdateringen udgår de forenklede prospekter, som tidligere havde til formål at give investor et kort overblik over afdelingerne. De erstattes af Central investorinformation, som er et EU-initiativ, der skal sikre en ensartet og dækkende kommunikation om investeringsafdelinger på tværs af alle medlemslande.

Prospekter og Central investorinformation kan downloades fra www.nordeainvest.dk, og eventuelle spørgsmål kan rettes til Nordea Invest på telefon 33 36 06 00.

Med venlig hilsen
Nordea Invest

Tom Holflod
Chef for forretningsudvikling