Lars Thrane forlader Cobham SATCOM med udgangen af november 2012


LYNGBY – Lars Thrane, stifter af satellitkommunikationsselskabet Thrane & Thrane A/S, har meddelt, at han har besluttet at forlade selskabet, der - efter det for nylig blev overtaget af Cobham plc og sammenlagt med Cobhams andre satellitkommunikationsselskaber, - nu hedder Cobham SATCOM.

Walther Thygesen, vice president i Cobham SATCOM, udtaler følgende:

“Lars har meddelt bestyrelsen, at han ønsker at fratræde med udgangen af november. Vi respekterer hans beslutning om at forlade selskabet og ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden. Vi er meget taknemmelige for den støtte, han har givet os i den indledende, kritiske periode af integrationsprocessen, som forløber godt. Han har opbygget et fremragende selskab, som vi ønsker at udvikle yderligere med Cobham som ejere og med en dansk ledelse i spidsen.”
 

Om Cobham
Cobham er specialiseret i at imødekomme den store efterspørgsel efter dataforbindelser og båndbredde inden for forsvars-, sikkerheds- og kommercielle miljøer. Cobham leverer en række forskelligartede tekniske og innovative teknologier og serviceydelser, der beskytter liv og aktiviteter og i høj grad er tilpasset kundernes behov med en fleksibilitet, der gør, at selskabet skiller sig ud fra mængden. Det vigtigste produkt er tillid. Cobham har 10.000 medarbejdere fordelt på fem kontinenter samt kunder og samarbejdspartnere i mere end 100 lande.
 

Om Cobham SATCOM
Cobham SATCOM udvikler, fremstiller, sælger og understøtter terminaler til satellit- og radiokommunikation samt jordstationer til anvendelse på land, til vands og i luften. Med den stadigt stigende efterspørgsel efter kommunikation anvendes selskabets produkter og ydelser til at opfylde en lang række behov i de private og offentlige sektorer samt til fritidsbrug.

Cobham SATCOM anvender de mest moderne teknologier til at udvikle prismæssigt konkurrencedygtige og yderst pålidelige højtydende systemer, hvis størrelse, vægt og energiforbrug er blevet mindre med tiden. Produkterne gør det muligt for brugerne at bevare kontakt selv under de mest udfordrende og vanskelige forhold. Hvor traditionelle kommunikationsteknologier giver op, leverer Cobham SATCOMs produkter fortsat tale-, data- og multimediekommunikation af høj kvalitet til kunderne.

Selskabets produktdesign har gennemgået en kolossal udvikling i løbet af de årtier, de har været på markedet i hele verden i forskellige områder og miljøer. Produkterne markedsføres under varemærkerne AVIATOR, EXPLORER, SAILOR® og Sea Tel. På vores hjemmeside findes en oversigt over globale distributører og samarbejdspartnere.  Cobham SATCOM udfører design, udvikling og fremstilling i Danmark, Norge, Sydafrika, Sverige og USA.

- -

Kontakt:

John Alexandersen
Corporate Communications
+ 45 39 55 88 35
john.alexandersen@cobham.com
 
 

 


Attachments

Lars Thrane to Depart Cobham SATCOM_15okt2012 (DK).pdf