Indkaldelse til den fælles ordinære generalforsamling

i Investeringsforeningen Nordea Invest og Placeringsforeningen Nordea Invest


Tirsdag den 9. april 2013, kl. 18.00, i Copenhagen Congress Center (Bella Center), Hal A1, Center Boulevard 5, 2300 København S, 2013-03-13 18:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Dagsorden:

1. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår.

2. Fremlæggelse af årsrapporten til godkendelse og eventuelt forslag til anvendelse af provenu ved formuerealisationer.

2.1. Godkendelse af bestyrelseshonorar.

3. Forslag fremsat af medlemmer eller bestyrelsen.

Bestyrelsen for Investeringsforeningen Nordea Invest har fremsat nedenstående forslag:

a. Skattefri fusion af Danske aktier og Danmark, med Danmark som den fortsættende afdeling.
b. Skattefri fusion af Formueforvaltning obligationer, Mellemlange obligationer Privat og Mellemlange obligationer, med Mellemlange obligationer som den fortsættende afdeling.
c. Skattefri fusion af Lange obligationer Privat og Lange obligationer, med Lange obligationer som den fortsættende afdeling.
d. Skattefri fusion af Korte obligationer Privat og Korte obligationer 2, med Korte obligationer 2 som den fortsættende afdeling.
e. Navneændring af Korte obligationer til Korte obligationer Lagerbeskattet og Korte obligationer 2 til Korte obligationer.
f. Afvikling af Kapitalsikring.
g. Standardvedtægter samt generel vedtægtsopdatering.
h. Ændring af maksimal omkostningsprocent i European High Yield Bonds.
i. Ændring af investeringsunivers i Korte obligationer.
j. Tilpasning af investeringsunivers i HøjrenteLande.
k. Bemyndigelse til bestyrelsen til at foretage de ændringer, Finanstilsynet måtte kræve til godkendelse af ovennævnte forslag.

Bestyrelsen for Placeringsforeningen Nordea Invest har fremsat nedenstående forslag:

l. Afvikling af Indeksobligationer.
m. Bemyndigelse til bestyrelsen til at foretage de ændringer, Finanstilsynet måtte kræve til godkendelse af ovennævnte forslag.

4. Valg af medlemmer til bestyrelsen.
På valg i henhold til vedtægterne er direktør Hans Munk Nielsen, medlem af Europa-Parlamentet Anne E. Jensen og direktør Lennart Meineche.

Bestyrelsen foreslår genvalg af direktør Hans Munk Nielsen, medlem af Europa-Parlamentet Anne E. Jensen og direktør Lennart Meineche.

5. Valg af revisorer.
Bestyrelsen foreslår genvalg af Deloitte ved de statsautoriserede revisorer John Ladekarl og Anders Gjelstrup.

6. Eventuelt.
Adgang til generalforsamlingen har ethvert medlem, som senest fire dage inden afholdelsen har afhentet eller fået tilsendt adgangskort mod dokumentation for medlemskab.

På generalforsamlingen er det alene muligt at udøve stemmeret for de andele, som senest syv dage forud for generalforsamlingen er noteret på navn i foreningens bøger.

Bilag vedrørende forslagene om bestyrelseshonorar, vedtægtsændringer, fusioner, over- flytning samt bestyrelsesvalg sendes til alle navnenoterede medlemmer og kan i lighed med årsrapporten for 2012 rekvireres på foreningens kontor.

Hvis ikke mindst halvdelen af formuen er repræsenteret på den ordinære general- forsamling, kan forslagene til vedtægtsændringer, fusioner og overflytninger ikke endeligt vedtages, og der vil blive indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i dagspressen.

Bestyrelsen


Attachments

Dagsorden med bilag.pdf