Ändring i Precio Fishbones ledning


Lena Andersson tillträder den 1 september 2015 tjänsten som ekonomichef för Precio Fishbone AB (publ) och ersätter Kjell Sandin på denna befattning. Kjell kommer fortsatt att arbeta för bolaget som IR-ansvarig. Lena Andersson har sedan 2001 arbetat med ekonomi i bolaget och kommer närmast från en tjänst som koncerncontroller.

Att Lena accepterat att efterträda Kjell när han vill minska sin arbetstid inför pensionering är lika glädjande som att Kjell accepterat att arbeta kvar på halvtid. Genom detta får vi en kontinuitet och kan tillvarata bådas kunskaper och engagemang.

Stockholm den 27 augusti 2015

För ytterligare information kontakta: Christer Johansson, VD, 0771-44 00 80

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Precio Fishbone Pressrelease 2015-08-27.pdf

Om Precio Fishbone
Precio Fishbone är ett konsult- och systemutvecklingsföretag med verksamhet i Borlänge, Göteborg, Örebro, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Västerås, Växjö och Ho Chi Minh City i Vietnam. Företaget har också ett representationskontor i London. Totalt är cirka 200 personer anställda i koncernen.

Precio Fishbone utvecklar och tillhandahåller såväl paketerade som skräddarsydda IT- lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som teknik. Precio Fishbone är Microsoft Partner inom fem områden: Collaboration and Content, Application Development, Application Integration, Data Analytics och Cloud Platform.

Företaget är listat på NASDAQ First North Premier. Consensus Asset Management är bolagets Certified Adviser.

www.preciofishbone.se


Attachments

Precio_Fishbone_pressrelease_2015--08-27.pdf