Athena IT-Group: Referat af ordinær generalforsamling


Den 23. oktober 2015 blev den ordinære generalforsamling i Athena IT-Group A/S afholdt på selskabets adresse, Munkerisvej 1, 5230 Odense M.

Formand for bestyrelsen Helge Munk åbnede mødet og kunne fortælle, at bestyrelsen havde valgt advokat Karsten Pedersen som dirigent, i henhold til punkt 4.4 i vedtægterne.

Dirigenten konstaterede herefter, at generalforsamlingen var indvarslet rettidigt og korrekt, og at generalforsamlingen således var beslutningsdygtig i henhold til punkterne på dagsordenen.

Dirigenten konstaterede endvidere, at nominelt DKK 945.631, svarende til 93,58 % af aktiekapitalen var mødt eller repræsenteret på generalforsamlingen.

Dagsordenen var:

  1. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2014/2015.
  1. Forelæggelse af årsrapporten for 2014/2015 med ledelsesberetning og godkendelse af årsrapporten for 2014/2015.
  1. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport for 2014/2015.
  1. Valg af medlemmer til bestyrelsen.
  1. Valg af revisor.
  1. Forslag om sletning af selskabets aktier fra handel på NASDAQ OMX Copenhagen A/S, First North (”First North”).
  1. Forslag om bemyndigelse til bestyrelsen til at erhverve egne aktier.
  1. Forslag om ændring af selskabets vedtægter.
  1. Eventuelt.

Ad 2:

Formand for bestyrelsen Helge Munk fremlagde bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2014/15. Beretningen blev taget til efterretning. 

Bestyrelsens beretning kan hentes på www.athena.dk

Ad 3:

CFO Poul Sindberg gennemgik årsrapporten for 2014/15 for Athena IT-Group A/S. Resultatet efter skat udgjorde DKK 3.240.501.

Efter forelæggelse af årsrapporten blev denne godkendt enstemmigt af generalforsamlingen.

Ad 4:

Det blev foreslået at overføre årets resultat til næste regnskabsår.

Forslaget blev vedtaget enstemmigt af generalforsamlingen.

Ad 5:

Dirigenten oplyste, at der fra bestyrelsen var stillet forslag om at vælge Helge Munk, Søren Hougaard, Jørgen Vilhelm Løvenørn Bardenfleth, Erik Vesterris, Stig Hølledig og Jesper Aggerholm til selskabets bestyrelse. Dirigenten oplyste herefter, at Erik Vesteris havde trukket sit kandidatur.

Forslaget blev vedtaget med 99,87 % af den på generalforsamlingen repræsenterede kapital. 0,13 % undlod at stemme.

Bestyrelsen består herefter af: Helge Munk, Søren Hougaard, Jørgen Vilhelm Løvenørn Bardenfleth, Stig Hølledig og Jesper Aggerholm.                

Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende med Helge Munk som formand.

Ad 6:

Dirigenten oplyste, at der fra bestyrelsen var stillet forslag om genvalg af selskabets revisor, PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. 

Forslaget blev vedtaget med 99,85 % af den på generalforsamlingen repræsenterede kapital. 0,15 % undlod at stemme.

Ad 7:

Dirigenten oplyste, at der fra bestyrelsen var stillet forslag om at afnotere selskabets aktier fra handel på First North.

Dirigenten redegjorde kort for processen i forbindelse med en afnotering og gav herefter ordet til Helge Munk, der uddybede det i indkaldelsen fremsatte forslag om afnotering af selskabets aktier.

På baggrund af det fremførte konkluderede Helge Munk på bestyrelsens vegne, at det er bestyrelsens opfattelse, at det er i selskabets og aktionærernes interesse, at selskabets aktier søges afnoteret fra First North.

Dirigenten opfordrede herefter de tilstedeværende aktionærer til at komme med kommentarer og/eller indsigelser til forslaget.

Generalforsamlingen havde ingen indsigelser og/eller kommentarer til forslaget. Det drøftedes dog, hvorledes aktionærer efter en afnotering og udløb af karensperiode for handel med selskabets aktier på First North, vil kunne omsætte selskabets aktier, og det blev slået fast af bestyrelsesmedlem Søren Hougaard, at der ikke var tiltænkt nogen formel model herfor og at dette således herefter vil ske uformelt ved henvendelse til øvrige aktionærer.

Forslaget blev herefter sat til afstemning og blev godkendt af generalforsamlingen med 99,87 % af den på generalforsamlingen repræsenterede kapital. 0,13 % stemte imod, men uden at angive indsigelser i øvrigt i forhold til forslaget. 

Dirigenten oplyste herefter, at selskabets bestyrelse hurtigst muligt vil anmode First North om af slette selskabets aktier fra handel, og at der, hvis First North accepterer anmodningen, vil være en afsluttende handelsperiode på 10 uger inden selskabet afnoteres. I denne periode vil aktierne fortsat kunne handles på First North, og selskabet vil i den pågældende periode tilbyde, at selskabets aktionærer kan tilbagesælge deres aktier til selskabet til kurs 12,50.

Ad. 8:

Dirigenten oplyste, at der fra bestyrelsen var stillet forslag om, at generalforsamlingen bemyndiger bestyrelsen til i tiden indtil næste års ordinære generalforsamling at lade selskabet erhverve egne aktier med en pålydende værdi på indtil 1/3 af selskabets aktiekapital under forudsætning af, at vederlaget for aktierne svarer til den på First North noterede lukkekurs på selskabets aktier den 29. september 2015 +/- 10 %. Lukkekursen den 29. september 2015 var 12,2, hvilket således betyder, at bestyrelsen foreslås bemyndiget til at erhverve aktier i et kursinterval på 10,98 – 13,42.

Forslaget blev vedtaget enstemmigt af generalforsamlingen.

Ad. 9:

Dirigenten oplyste, at der fra bestyrelsen var stillet forslag om at lade vedtægternes punkt 1.3 udgår, da det ikke længere er et krav ifølge selskabsloven, at selskabets hjemstedskommune skal fremgå af vedtægterne.

Forslaget blev vedtaget enstemmigt af generalforsamlingen.

Ad. 10

Der forelå ikke noget til behandling under dette punkt.

Generalforsamlingen hævet.

Den 23. oktober 2015

 

Dirigent

                            

Karsten Pedersen


Attachments

Athena IT-Group - First North meddelelse nr. 150.pdf