Savo-Solar toimittaa keräinkentän Jyderupin kaukolämpölaitokselle


Savo-Solar Oy
Yhtiötiedote                       31.3.2016 klo 12.30 (CET)

Savo-Solar toimittaa keräinkentän Jyderupin kaukolämpölaitokselle

Savo-Solar on allekirjoittanut sopimuksen aurinkokeräinkentän toimituksesta Jyderupin kaukolämpölaitokselle Tanskassa. Sopimuksen arvo Savo-Solarille on noin 1,5 miljoonaa euroa ja toimituksen on määrä tapahtua syksyllä 2016. Jyderupin kaukolämpölaitoksen omistaa energiayhtiö Fors A/S, jolla on kaksi muuta kaukolämpölaitosta Tanskassa.  

Toimitusjohtaja Jari Varjotie: "Olemme erittäin tyytyväisiä Fors A/S:n kanssa allekirjoitettuun sopimukseen, sillä se on jälleen uusi osoitus kilpailukyvystämme Tanskan haastavilla markkinoilla. Keräintoimittajan valinnassa tärkeimpiä kriteereitä olivat energian hinta ja energiatiheys. Pystyimme tarjoamaan asiakkaalle taloudellisimman ratkaisun kaksilasisen keräimen avulla, joka on tuotekehityksemme uusin saavutus. "

SAVO-SOLAR OY

Jari Varjotie
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.fi

Ingrid Östhols, viestintä
Puh: +46 721 810 867
Sähköposti: ingrid.osthols@savosolar.se

Hyväksytty neuvonantaja
Mangold Fondkommission AB
Puh: +46 (8) 5030 1550
Sähköposti: info@mangold.se


Savo-Solar lyhyesti
Savo-Solarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savo-Solar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savo-Solarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpö-järjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä - eli markkinoihin joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savo-Solar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan yli 17 maahan neljällä mantereella. Savo-Solarin osake on listattu First North Swedenissä tunnuksella SAVOS ja First North Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.fi.

Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Mangold Fondkommission AB.