Precio Fishbone har i dag offentliggjort sin årsredovisning för 2015


Precio Fishbones årsredovisning för 2015 finns för nedladdning på bolagets hemsida www.preciofishbone.se eller kan rekvireras från bolagets postadress Stortorget 8, 702 11 Örebro eller via info@preciofishbone.se

Stockholm den 20 april 2016

Precio Fishbone AB (publ)

Frågor med anledning av årsredovisningen besvaras av Kjell Sandin 010 - 483 81 88

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Precio Fishbone Pressrelease 2016-04-20.pdf

Om Precio Fishbone
Precio Fishbone AB är ett konsult- och systemutvecklingsföretag och har tillsammans med dotterbolaget Precio Fishbone Systems cirka 200 medarbetare i Borlänge, Eskilstuna, Göteborg, Malmö, Stockholm, Västerås, Växjö, Örebro samt London och Ho Chi Minh City i Vietnam.

Företaget är listat på NASDAQ Stockholm First North Premier och Consensus Asset Management AB är bolagets Certified Adviser.

Precio Fishbone utvecklar skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som ingenjörsmässighet och teknik. På så sätt skapar vi affärsnytta, kostnadseffektivitet och verkligt värde för våra kunder. Vårt engagemang, vår erfarenhet och vår uttalade specialistkompetens tillsammans med det mindre företagets snabbhet och flexibilitet gör oss till en mycket effektiv och strategisk partner till våra kunder.

Företagets webbplats är www.preciofishbone.se


Attachments

Precio_Fishbone_Pressrelease_2016-04-20.pdf