Išankstinio viešojo platinimo obligacijų išpirkimo pasiūlymas

Vilnius, Lietuva, 2016-08-22 10:48 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

BnP Finance, AB (toliau – Bendrovė) informuoja, kad 2016 m. rugpjūčio 19 d., vadovaujantis Bendrovės akcininkų sprendimu, taip pat Lietuvos Respublikos akcinių bendrovių įstatymo 55 str. 3 d., Bendrovės obligacijų emisijos Informacinio dokumento, Emisijos aprašymo bei Obligacijų pasirašymo sutarčių, sudarytų su investuotojais, sąlygomis, Bendrovės valdyba nustatė šias Bendrovės nematerialiųjų įkeitimu užtikrintų obligacijų, kurių ISIN kodas LT1000402487 emisijos (toliau – Emisija) išankstinio išpirkimo pasiūlymo (toliau – Pasiūlymas) sąlygas:

1. Pasiūlymo kaina – Emisijos vienos obligacijos nominali vertė (500 EUR/vnt.) plius sukauptos, bet neišmokėtos palūkanos iki Emisijos obligacijų išankstinio išpirkimo dienos, kaip ji yra apibrėžta Pasiūlymo 3 punkte.
  2. Pasiūlymo galiojimas – nuo Pasiūlymo viešo paskelbimo dienos iki 2016 m. rugpjūčio 28 d. (imtinai).
  3. Emisijos obligacijų išankstinio išpirkimo diena – 2016 m. rugpjūčio 31 diena. Teisę pasinaudoti Pasiūlymu turi visi Pasiūlymo galiojimo metu Bendrovės Emisijos obligacijų savininkais esantys asmenys.
  4. Pasiūlymo kainos sumokėjimo diena - Emisijos obligacijų savininkams, Pasiūlymo galiojimo terminu išreiškusiems pageidavimą pasinaudoti Bendrovės Pasiūlymu, Pasiūlymo kaina už išperkamas Emisijos obligacijas išmokama ne vėliau kaip 2016 m. rugsėjo 2 d. Palūkanos už laikotarpį nuo 2016 m. rugpjūčio 31 d. iki Pasiūlymo kainos sumokėjimo dienos nebus mokamos.
  5. Bendrovės Emisijos obligacijų savininkai turi teisę teikti prašymą Bendrovei tiek dėl dalies, tiek dėl visų Emisijos obligacijų savininkui nuosavybės teise priklausančių obligacijų išankstinio išpirkimo.
  6. Jei Emisijos obligacijų savininkas Pasiūlymo galiojimo metu pateikia prašymą Bendrovei dėl ketinimo pasinaudoti Pasiūlymu, bet iki Emisijos obligacijų išankstinio išpirkimo dienos turimas Emisijos obligacijas perleidžia trečiajam asmeniui, laikoma, kad obligacijų savininkas atsisakė savo prašymo dėl išankstinio obligacijų išpirkimo.
  7. Prašymai, Emisijos obligacijų savininkų pasirašyti elektroniniu parašu, gali būti Bendrovei teikiami elektroniniu paštu, arba siunčiami registruotu pirmenybiniu paštu, arba per kurjerių  tarnybą Bendrovės buveinės adresu. Gautais laikomi visi prašymai, jei jie buvo išsiųsti aukščiau nurodytais būdais Bendrovei iki Pasiūlymo galiojimo termino pabaigos, t.y. 2016 m. rugpjūčio 28 d. 24 val. 00 min. ir faktiškai Bendrovėje gauti ne vėliau kaip 2016 m. rugpjūčio 31 d. 24 val. 00 min.
  8. Bendrovės Emisijos obligacijų savininkams, pateikusiems Bendrovei prašymus Pasiūlyme nustatytomis sąlygomis, ir Bendrovei juos patenkinus, t.y. išpirkus obligacijų savininko prašyme nurodytą kiekį Emisijos obligacijų, Obligacijų pasirašymo sutartys dėl jų laikomos įvykdytomis, o vieša prekyba išpirktomis obligacijomis nutraukiama.
  9. Bendrovės Emisijos obligacijos, kurios nebus išpirktos šio Pasiūlymo metu, liks galioti.

Pridedama: Bendrovės Emisijos obligacijų savininkų prašymo pasinaudoti išankstinio obligacijų išpirkimo Pasiūlymu forma.

Informacija taip pat pateikiama adresu www.bobutesobligacijos.lt

Kilus bet kokiems su Pasiūlymu susijusiems klausimams, maloniai prašome kreiptis elektroniniu paštu investuok@bnpfinance.lt arba tel. Nr.: +370 601 69684. Obligacijų savininkai taip pat kviečiami atvykti į Bendrovės buveinę, esančią adresu Ulonų g. 5, Vilnius. Bendrovės darbo laikas: darbo dienomis nuo 8 val. iki 18 val.

Direktorius

Direktorius Viktoras Daukšas