Minna Elomaa Pihlajalinnan lääkärikeskusten johtoon


Pihlajalinna Oyj       Lehdistötiedote               23.1.2017 klo 13.00

Minna Elomaa Pihlajalinnan lääkärikeskusten johtoon

Minna Elomaa on Pihlajalinna-konsernin Dextra-lääkärikeskusten uusi liiketoimintajohtaja. Elomaa tulee Pihlajalinnaan Diacorista, jossa hän toimi viimeksi liiketoiminta- ja varatoimitusjohtajana. Hänen vastuullaan olivat muun muassa yksityisasiakasliiketoiminta, lääkäriasemat ja sairaala. Elomaa aloittaa Pihlajalinnassa 1.8.2017.

"Olen erittäin iloinen siitä, että saamme Minnan Pihlajalinnaan. Hän on rautainen ammattilainen, jolla on vahva kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja asiakkaiden palvelemisesta. Sote-uudistuksessa tapahtuu mielenkiintoinen valtasiirtymä, kun potilaista tulee asiakkaita. Minna on selvästi oivaltanut tämän muutoksen", sanoo Pihlajalinnan toimitusjohtaja Aarne Aktan. "Uskon, että Minna sopii erinomaisesti joukkoomme ja toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi."

"On hienoa päästä Pihlajalinnan ammattitaitoiseen tiimiin rakentamaan Pihlajalinnan lääkäriasemista entistä vahvempaa verkostoa. Pihlajalinna on ollut edelläkävijänä monessa alan uudistuksessa. Halua ja kykyä uudistua tarvitaan etenkin seuraavien vuosien aikana, kun sote-uudistus ja digitaalisuus muokkaavat terveyspalvelusektoria. Tässä murroksessa haluan olla mukana ja pitää asiakkaat uudistuksen keskiössä", sanoo Minna Elomaa.

Elomaa työskenteli Diacorissa vuodesta 2013. Sitä ennen hän toimi 17 vuotta vakuutus- ja finanssialalla Tapiolassa ja Lähi-Tapiolassa. Elomaa toimi erilaisissa johtotehtävissä mm. pankki-, säästö- ja sijottajapalveluiden myynti- ja markkinointijohtajana, Henki-Tapiolan yritysliiketoiminnan yksikönjohtajana ja liiketoimintajohtajana yritysasiakasliiketoiminnassa. Elomaa on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

Dextra-lääkärikeskusten vt. liiketoimintajohtajana jatkaa heinäkuun loppuun asti Pihlajalinnan sairaalatoiminnan liiketoimintajohtaja Ville Remes.

Pihlajalinna Oyj

Lisätietoja:
Aarne Aktan, toimitusjohtaja, 040 342 4440
Minna Elomaa, liiketoimintajohtaja 1.8.2017 alkaen, 040 747 1786
Siri Markula, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, 040 743 2177, siri.markula@pihlajalinna.fi

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
investors.pihlajalinna.fi

Pihlajalinna lyhyesti

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Yhtiö tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille ja julkisyhteisöille ja tarjoaa palveluita lääkärikeskuksissa, terveysasemilla, hammasklinikoilla ja sairaaloissa ympäri Suomea. Yhtiö tuottaa Dextra-brändin alla toimivissa yksityisissä lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa muun muassa lääkärivastaanotto- ja erikoissairaanhoidon palveluita mukaan lukien päivystyspalvelut, monipuoliset kirurgiset palvelut sekä työterveyshuollon ja suun terveydenhoidon palvelut. Pihlajalinna- brändin alla Yhtiö tarjoaa julkisyhteisöille sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuotantomalleja, joiden tarkoituksena on julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyönä tuottaa laadukkaita palveluita julkisrahoitteisen terveydenhuollon asiakkaille.