DNA:n tammi–kesäkuun 2019 puolivuotiskatsaus – kutsu tiedotustilaisuuksiin


DNA OYJ SIJOITTAJAUUTINEN 3.7.2019 klo 14.30

DNA julkistaa tammi–kesäkuun 2019 puolivuotiskatsauksensa perjantaina 19.7.2019 noin klo 8.30. Pörssitiedote ja tulosraportti ovat tällöin saatavilla DNA:n verkkosivuilla osoitteessa www.dna.fi/sijoittajat. Järjestämme tulosjulkistuspäivänä tiedotustilaisuudet suomeksi ja englanniksi, joissa tuloksen esittelevät DNA:n toimitusjohtaja Jukka Leinonen ja talous- ja rahoitusjohtaja Timo Karppinen.

Suomenkielinen tiedotustilaisuus tuloksen julkistuspäivänä medialle ja analyytikoille klo 10.00
Tiedotustilaisuus lähetetään poikkeuksellisesti Porin SuomiAreenalta. Tilaisuuteen voi osallistua ja kysymyksiä esittää suoran webcast-lähetyksen kautta: https://dna.fi/tulostilaisuudet.

Englanninkielinen tiedotustilaisuus analyytikoille ja sijoittajille klo 13.00
Tilaisuuteen voi osallistua ja esittää kysymyksiä puhelimitse soittamalla muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkua numeroon 0981 710 310, vahvistuskoodi: 8782 4505#. Puhelinkonferenssiin voi osallistua myös suoran audiocast-lähetyksen kautta osoitteessa: https://dna.fi/tulostilaisuudet.

Tilaisuuksien esitysmateriaalit ovat saatavilla ennen tilaisuuksien alkua osoitteessa www.dna.fi/sijoittajat. Samasta osoitteesta ovat saatavilla myöhemmin tiedotustilaisuuksien tallenteet ja aukikirjoitettu teksti puhelinkonferenssista.

Lisätietoja:
Marja Mäkinen, Head of IR, Sijoittajasuhteet, DNA Oyj, 044 044 1262, marja.makinen@dna.fi
DNA:n viestintä, 044 044 8000, viestinta@dna.fi

DNA on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Tehtävämme on tarjota tuotteita ja palveluita, jotka tekevät yksityis- ja yritysasiakkaidemme arjesta mutkatonta. DNA:lla on merkittävä yhteiskunnallinen rooli tärkeiden viestintäyhteyksien tarjoajana ja digitaalisen kehityksen mahdollistajana. DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 912 miljoonaa euroa ja liiketuloksemme 139 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.