LEHDISTÖTIEDOTE: Jälleen yksi merkittävä IT-palvelualan yritys valitsee SSH:n kyberturvallisuuden toimittajakseen


Helsinki, Suomi - 16. joulukuuta 2022 - Merkittävä IT-palvelualan yritys on valinnut PrivX MSP Edition -ratkaisun turvamaan, automatisoimaan ja suoraviivastamaan pääsynhallintaa hallinnoimiinsa asiakasympäristöihin. Kaupan arvo kolmen vuoden aikana on noin 0,7 miljoonaa , josta 0,4 miljoonaa € tuloutetaan vuoden 2022 neljännelle neljännekselle. Ratkaisun käyttöönotto alkaa välittömästi. Lisenssien ja tuen lisäksi tilaus sisältää asennusavun.

Kauppa on linjassa PrivX:n kasvustrategian kanssa, jossa keskitymme PrivX OT (Operational Technology) ja PrivX MSP (Managed Service Provider) -versioihin. Asiakkaamme ovat ottaneet molemmat ratkaisut hyvin vastaan, ja useat merkittävät IT-palvelualan yritykset Euroopassa ovat jo valinneet PrivX MSP Editionin automatisoidakseen ja parantaakseen asiakasympäristöjensä tietoturvaa ja pääsynhallintaa.

Turvallisuutta ja toimintavarmuutta
Useimmissa IT-palvelualan yrityksiin kohdistuvissa kyberhyökkäyksissä ja tietomurroissa on kyse vaarantuneista salasanoista, käyttäjätiedoista ja heikosti suojatuista verkkokomponenteista. PrivX MSP Edition valvoo, suojaa, auditoi ja hallinnoi asiakkaiden kriittisiin tietoihin pääseviä tilejä levossa, liikenteessä ja käytössä. Yhden tietyn IT-palvelualan yrityksen kyberturvallisuuden vaarantuminen voi avata portin, jonka kautta rikolliset voivat varastaa tietoja tai vahingoittaa useita yrityksiä samanaikaisesti.

"Tämä uusin asiakkuus on jatkoa useille PrivX MSP Edition -voitoille tämän vuoden aikana. Monet IT-palvelualan yritykset ovat ymmärtäneet, että asiakasympäristöjen etuoikeutettujen käyttöoikeuksien hallinnan keskittäminen ja automatisointi parantaa kyberturvallisuutta ja lisää tuottavuutta, mikä taas antaa niille kilpailuetua", sanoo SSH:n toimitusjohtaja Teemu Tunkelo. "Kuluttajat ja asiakkaat haluavat lisääntyvin määrin ymmärtää, miten heidän ympäristöjään hallitaan, ja vaativat, että IT-palvelualan yritykset voivat osoittaa ja todentaa, että toiminta on turvallista juuri heidän omassa ympäristössään", Tunkelo päättää. 

Nollaluottamus, vähemmän kitkaa ja lisää automaatiota  
PrivX MSP Edition auttaa IT-palvelualan yrityksiä hallitsemaan poikkitoiminnallisten tiimien turvallista pääsyä hallinnoimiinsa asiakasympäristöihin ja palvelinpohjaisiin ympäristöihin. Asiakas valitsi PrivX:n kilpailevien tuotteiden sijaan sen modernin ja skaalautuvan lähestymistavan vuoksi, joka mahdollistaa heidän hallinnoitujen palveluiden käyttäjien vaatimustenmukaisen pääsynhallinnan järjestelmiin.

PrivX MSP Edition virtaviivaistaa ja keskittää käyttöoikeuksien hallinnan, mikä poistaa manuaalisen työn tarpeen. Tämän lähestymistavan ansiosta PrivX-asiakkaat voivat parantaa turvallisuuttaan ja lisätä automaatiota hallinnoidessaan ja hallitessaan etuoikeutettuja käyttöoikeuksia datakeskuksissaan ja pilviekosysteemeissään.

Lue lisää ratkaisusta: PrivX MSP Edition.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

Teemu Tunkelo, toimitusjohtaja, SSH

puh. +358 40 5499605, sähköposti teemu.tunkelo@ssh.com

Jakelu:
Media
www.ssh.com

SSH lyhyesti

SSH auttaa yrityksiä turvamaan niiden liiketoiminnan kannalta kriittiset digitaaliset resurssit, kun ne ovat levossa, liikkeessä ja käytössä. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5000 asiakasta, joihin kuuluu 40 % Fortune 500 -listan yrityksistä sekä suuria organisaatioita rahoituksen, valtionhallinnon, jälleenmyynnin ja teollisuuden toimialoilta. Autamme asiakkaitamme turvaamaan heidän liiketoimintansa hybridin pilven, hajautetun IT:n ja teollisuusautomaation aikakaudella. Zero Trust -pohjaiset ratkaisumme tarjoavat turvallista sähköistä viestintää ja suojatun pääsyn sekä palvelimiin että palvelimien välillä. Asiantuntijamme Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa toimivat yhteistyössä maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme kanssa ja takaavat asiakasprojektien onnistumisen. Yrityksen osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. www.ssh.com.