AS-i Tallink Grupp 2024. aasta esimese kvartali tulemuste tutvustamise veebiseminar


AS Tallink Grupp kutsub aktsionäre ning teisi huvilisi osalema 2024. aasta esimese kvartali tulemusi tutvustaval veebiseminaril 25. aprillil 2024 kell 12:00. Veebiseminar toimub inglise keeles.

Majandustulemusi tutvustavad juhatuse esimees Paavo Nõgene ja juhatuse liikmed Margus Schults ja Harri Hanschmidt.

Küsimused palume saata enne veebiseminari toimumist hiljemalt 25. aprilliks kella 11:00-ks e-kirja teel: investor@tallink.ee. Ajalisest piirangust tulenevalt käsitletakse enne veebiseminari kirjalikult saabunud küsimusi eelisjärjekorras.

Kuidas veebiseminaril osaleda?
Tulemusi tutvustavat veebiseminari korraldatakse läbi Microsoft Teams’i keskkonna. Juhime tähelepanu, et osalemiseks registreerimist ei toimu ning meeldetuletust ei saadeta. Palume veebiseminariga ühineda 25. aprillil kell 12:00 käesoleval lingil.

Kuna veebiseminarile registreerimist ei toimu ning meeldetuletust ei saadeta, soovitame kõigil huvitatud osalistel veebiseminari toimumise info endale kalendrisse märkida.

Osaleda saab nii läbi veebibrauseri kui ka Microsoft Teams’i rakenduse. Kui kasutate veebiseminariga liitumiseks mobiiltelefoni, on vaja eelnevalt telefoni alla laadida Microsoft Teams’i rakendus, mille leiad vastavalt oma telefoni tarkvarale, kas Play Store’ist või App Store’ist.

Veebiseminar lindistatakse ning avalikustatakse ettevõtte veebilehel www.tallink.com/investors/webinars.


Anneli Simm
Investorsuhete juht

AS Tallink Grupp
Sadama 5
10111 Tallinn
E-mail anneli.simm@tallink.ee