KONECRANES OYJ PÖRSSITIEDOTE 22.12.2010

KONECRANES UUDELLEENRAHOITTI 200 MILJOONAN EURON VALMIUSLUOTON


Konecranes on allekirjoittanut uuden viisivuotisen 200 miljoonan euron valmiusluottosopimuksen yhteistyöpankkiensa kanssa. Lainaa tullaan käyttämään konsernin yleisiin rahoitustarpeisiin ja se korvaa huhtikuussa 2009 tehdyn kolmivuotisen 200 miljoonan euron luottojärjestelyn. Uudelleenrahoitus mahdollistaa vallitsevien markkinaolosuhteiden hyödyntämisen
sekä lainan maturiteetin pidentämisen.

Luottolimiitin pääjärjestäjinä (Mandated Lead Arrangers and Bookrunners) toimivat Commerzbank, Credit Agricole CIB, Handelsbanken, Nordea Pankki, Pohjola Pankki, Sampo Pankki ja SEB. Lainajärjestelyä koordinoi Nordea Pankki (Co-ordinating Mandated Lead Arranger and Facility Agent).

KONECRANES OYJ

Miikka Kinnunen
Sijoittajasuhdejohtaja


LISÄTIETOJA
Konecranes Oyj
Tomi Hintikka, rahoitusjohtaja, puh. 020 427 2042
Miikka Kinnunen, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 020 427 2050


Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille ja työstökoneille. Vuonna 2009 Konecranes-konsernin liikevaihto oli yhteensä 1 671 miljoonaa euroa. Yrityksellä on 9 800 työntekijää ja yli 545 toimipistettä 43 maassa. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin Pörssissä (osakkeen tunnus: KCR1V).


JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.konecranes.com