Dėl tolimesnės Įmonių grupė „ALITA“, AB, veiklos

Alytus, Lietuvos Respublika, 2010-12-22 12:07 CET (GLOBE NEWSWIRE) --

Atsižvelgiant į 2010 m. gruodžio 9 d. Bendrovės viešai paskelbtą informaciją bei į 2010 m. gruodžio 22 d. AB „ALT investicijos“ viešai paskelbtą informaciją apie tai, kad 2010 m. gruodžio 22 d. AB „ALT investicijos“ vadovas, vadovaujantis teisės aktų reikalavimais, Kauno apygardos teismui pateikė pareiškimą dėl bankroto bylos AB „ALT investicijos“ iškėlimo, Bendrovė informuoja, kad ji neturi jokių įsipareigojimų AB „ALT investicijos“ atžvilgiu, tačiau yra reali tikimybė, kad Bendrovė turės perimti visus AB „ALT investicijos“ įsipareigojimus „Swedbank“, AB, kylančius iš 2006 m. birželio 29 d. kredito linijos sutarties Nr. 06-046799-KL (su vėlesniais pakeitimais ir papildymais) kaip solidarus AB „ALT investicijos“ skolininkas „Swedbank“, AB, atžvilgiu. Taip pat Bendrovė primena, kad šiuo metu vyksta derybos su „Swedbank“, AB, kuris yra pagrindinis Bendrovės kreditorius, rodantis suinteresuotumą išsaugoti bei užtikrinti tolimesnį Bendrovės veiklos vykdymą, dėl Bendrovės įsipareigojimų „Swedbank“, AB, sąlygų. Bendrovė pažymi, kad ji siekia ir toliau išsaugoti, užtikrinti bei plėtoti tolimesnės savo veiklos vykdymą bei išlaikyti turimas rinkos pozicijas.

Papildomą informaciją teikia: Paulius Kibiša, Generalinis direktorius  tel. 8-612- 33033

Paulius Kibiša, Generalinis direktorius

Paulius Kibiša