VR TRACK OSTAA KONEVUOKRAUSPALVELUJA RAMIRENTILTÄ


16.2.2011

VR TRACK OSTAA KONEVUOKRAUSPALVELUJA RAMIRENTILTÄ

 

VR Track Oy on solminut kahden vuoden konevuokrasopimuksen Ramirent Finland Oy:n kanssa.

VR Track on Suomen suurin radan rakentaja, jonka asiantuntemus kattaa rautatietekniikan koko alueen suunnittelusta toteutukseen. VR Track on entistä enemmän mukana myös ratojen ulkopuolisissa infrarakentamisen hankkeissa. VR Trackin asiakkaita ovat valtio, kunnat, satamat ja yritykset.

”Toteutamme projektimme huippuluokan osaamisella käyttäen uusinta tekniikkaa ja erikoiskalustoa. Oman kalustomme ohella yhteistyö Ramirentin kanssa auttaa meitä turvaamaan huippukaluston saatavuuden tehokkaasti. Näin voimme keskittyä ydinosaamiseemme ja parantaa kilpailukykyämme,” sanoo VR Trackin kategoriapäällikkö Juha Kajander.

”Olemme erittäin iloisia tästä sopimuksesta, jolla VR Track keskittää vuokraustarpeensa Ramirentille”, sanoo Ramirent Finland Oy:n Etelä-Suomen myyntipäällikkö Kyösti Sandell. ”Yhteistyö VR Trackin kanssa edistää myös palveluidemme kehittämistä ja Ramirentin aseman vahvistamista asiakassektoreissa, joissa haluamme laajentaa toimintaamme.”

Ramirent on johtava rakennuskonevuokraamo Suomessa. Vuonna 2010 sen liikevaihto oli 137 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on Suomessa 84 toimipistettä ja 603 työntekijää.

 

LISÄTIETOJA

Kyösti Sandell, Ramirent Finland Oy, puh: 020 750 2869,
e-mail: kyosti.sandell@ramirent.fi

 

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2010 konsernin liikevaihto oli 531 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3.000 työntekijää 378 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palvelukonserni. Konserniin kuuluva VR Track Oy on infrarakentamiseen ja erityisesti radanpidon suunnittelu-, rakentamis- ja kunnossapitopalveluihin erikoistunut älykkäiden ja vaativien järjestelmien osaaja.