Nurminen Logistics Oyj:n hallitus päätti avainhenkilöiden kannustinjärjestelmästä


Nurminen Logistics Oyj                                                     Pörssitiedote 7.3.2011 klo 16.15  

 

Nurminen Logistics Oyj:n hallitus on päättänyt uuden osakepohjaisen kannustinjärjestelmän perustamisesta konsernin avainhenkilöille. Järjestelmän tarkoituksena on yhdistää omistajien ja avainhenkilöiden tavoitteet yhtiön arvon nostamiseksi sekä sitouttaa avainhenkilöt yhtiöön ja tarjota heille kilpailukykyinen yhtiön osakkeiden omistukseen perustuva palkkiojärjestelmä.

Järjestelmässä on yksi ansaintajakso, kalenterivuodet 2011–2012. Hallitus päättää ansaintajakson ansaintakriteerit ja niille asetettavat tavoitteet. Ansaintajakson 2011–2012 ansaintakriteerit ovat Nurminen Logistics -konsernin liikevaihto ja liikevoitto.

Mahdollinen palkkio ansaintajaksolta 2011–2012 maksetaan vuonna 2013 osittain yhtiön osakkeina ja osittain rahana. Rahana maksettavalla osuudella pyritään kattamaan avainhenkilölle palkkiosta aiheutuvat verot ja veronluonteiset maksut. Osakkeita ei saa luovuttaa yhden vuoden sitouttamisjakson aikana. Mikäli avainhenkilön työ- tai toimisuhde päättyy sitouttamisjakson aikana, on hänen palautettava palkkiona annetut osakkeet yhtiölle vastikkeetta. Järjestelmän kohderyhmään kuuluu noin 15 henkilöä, mukaan lukien konsernin johtoryhmän jäsenet.

Järjestelmästä maksettava nettopalkkio on yhteensä enintään 300 000 Nurminen Logistics Oyj:n osaketta.
 

NURMINEN LOGISTICS OYJ                                                         

Antti Sallila
vt. toimitusjohtaja

Lisätietoja:                                                                   
Antti Sallila, vt. toimitusjohtaja, p. 010 545 2598

JAKELU                                                                     
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet                                                     
www.nurminenlogistics.com

Nurminen Logistics Oyj

Nurminen Logistics tuottaa korkealaatuisia logistiikkapalveluja, kuten rautatiekuljetuksia, terminaalipalveluja, huolintaa sekä erikois- ja raskaskuljetuksia. Yhtiöllä on logistiikka-alan osaamista kolmelta vuosisadalta, vuodesta 1886 saakka. Nurminen Logisticsin päämarkkina-alueet ovat Suomi, Itämeren alue ja Venäjä sekä muut IVY-maat. Yhtiön osake on listattuna NASDAQ OMX Helsingissä.