Par Baltikums Bank valdes priekšsēdētāju ir iecelts Dmitrijs Latiševs


AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” (Baltikums Bank) padome par bankas valdes priekšsēdētāju ir iecēlusi Dmitriju Latiševu.

D. Latiševs ir ieguvis augstāko izglītību Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē un Kaļiņingradas Inženieru jūras augstskolā, kā arī papildinājis zināšanas The Chartered Institute of Bankers (Lielbritānija) profesionālajā bankas studiju programmā.

D. Latiševs kopš 1993. gada ir ieņēmis dažādus amatus AKB „Baltijas Tranzītu banka” un AS „Parekss Banka”, savukārt no 2002. gada veic valdes locekļa pienākumus Baltikums Bank.

Baltikums Bank valdē darbu turpina arī tās līdzšinējie locekļi Tatjana Drobina, Aleksandrs Halturins un Leonarda Višņevska.

Baltikums Bank ir starptautiska privāta banka ar Centrālo biroju Rīgā (Latvija) un ir pārstāvēta 6 valstīs. Mūsu mērķis ir sniegt augstākās kvalitātes un patēriņa vērtības pakalpojumus biznesa attīstībai, mūsu klientu labklājības saglabāšanai un vairošanai. Savukārt, klienti palīdz mums nodrošināt biznesa uzplaukumu, kas veicina mūsu darbinieku, akcionāru, kā arī valstu, kurās mēs dzīvojam un strādājam, labklājības kāpumu. 

Uldis Zandars
AS „Akciju komercbanka „Baltikums””
Produktu attīstības un mārketinga pārvaldes vadītājas vietnieks
Tālr.: +371 67 031 408, +371 29 206 536