Topotarget offentliggør kvartalsrapport for 1. kvartal 2011

København, Danmark - 10. maj 2011 - Topotarget A/S (NASDAQ OMX: TOPO.CO) har i dag meddelt, at bestyrelsen har behandlet og godkendt selskabets delårsrapport for perioden 1. januar - 31. marts 2011.


   

  • Periodens omsætning udgjorde DKK 31,2 mio. mod DKK 29,2 mio. i samme periode sidste år

 

  • Koncernresultatet for perioden blev et underskud før skat på DKK 3,8 mio. (2010: overskud på DKK 23,6 mio.)

 

  • Koncernen havde pr. 31. marts 2011 likvide beholdninger på i alt DKK 176,3 mio. (DKK 287,5 mio. på samme tidspunkt i 2010)

 

  • Topotarget forventer fortsat et underskud før skat på DKK 20-40 mio. for 2011 (ekskl. potentielle milepælsbetalinger)

 

Hele delårsrapporten er vedhæftet som PDF-fil eller kan findes på Topotarget's hjemmeside.

 

 

Topotarget A/S

 

For yderligere information kontakt venligst:

Francois Martelet, CEO:            Direkte: +45 39 17 83 41; Mobil: +45 51 32 83 41

Anders Vadsholt, CFO               Direkte: +45 39 17 83 45; Mobil: +45 28 98 90 55

Annette Lykke, IR                     Direkte: +45 39 17 83 44; Mobil: +45 23 28 98 14

 

 

Baggrundsoplysninger

Om Topotarget

Topotarget (NASDAQ OMX: TOPO.CO) er en international biotekvirksomhed med hovedkontor i Danmark dedikeret til at forbedre behandlinger mod kræft. I samarbejde med Spectrum Pharmaceuticals, Inc. fokuserer Topotarget i øjeblikket på udviklingen i de pivotale studier af dets førende lægemiddelkandidat, belinostat, som har vist en tydelig antineoplastisk effekt i behandlingen af såvel blodkræftsygdomme som solide kræftsvulster. Belinostat kan anvendes i kombination med fulde doser af andre kemoterapeutiske stoffer og er i registreringsfase i PTCL (perifert T-celle lymfekræft) samt i fase II i kræft med ukendt primærtumor (CUP). Topotargets primære kræftbehandlingstargets er HDAC, NAD+ og topoisomerase II. Totect® er et markedsført produkt, som er udviklet fra Topotargets forskningsteknologi. Totect® markedsføres af selskabets egne salgsspecialister i USA. For yderligere oplysninger henvises til www.topotarget.com.

 

Topotarget Safe Harbour Statement

Denne meddelelse kan indeholde fremadrettede udsagn, herunder udsagn om vores forventninger til udviklingen af vores prækliniske og kliniske pipeline med tidspunkter for igangsættelse og færdiggørelse af kliniske undersøgelser samt med hensyn til forventet likviditetsforbrug. Sådanne udsagn er baseret på ledelsens nuværende forventninger og er forbundet med risici og usikkerhed, som kan medføre, at Topotargets faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, der beskrives i de fremadrettede udsagn. Topotarget advarer sine investorer om, at der ikke kan gives sikkerhed for, at de faktiske resultater eller forretningsforhold ikke vil afvige væsentligt fra hvad, der forudsiges eller gives udtryk for i sådanne fremadrettede udsagn som følge af forskellige faktorer, herunder, men ikke begrænset til, følgende: Risikoen for at et eller flere af Topotargets udviklingsprogrammer ikke skrider frem som planlagt af tekniske, videnskabelige eller kommercielle årsager, som følge af problemer med patientrekruttering eller på baggrund af nye oplysninger fra ikke-kliniske eller kliniske studier eller fra andre kilder; succesfulde konkurrerende produkter og teknologier; teknologisk uvished og produktudviklingsrisici; usikkerhed omkring yderligere finansiering; Topotargets historiske underskud og usikkerheden omkring opnåelse af lønsomhed; Topotargets udviklingsstadie som biofarmaceutisk selskab; offentlig regulering; påstande om patentkrænkelse mod Topotargets produkter, procedurer og teknologier; evnen til at beskytte Topotargets patenter og immaterielle rettigheder, usikkerhed vedrørende kommercialiseringsrettigheder samt risiko for produktansvarskrav. Vi har ingen hensigt om og påtager os ingen forpligtelse til at opdatere eller ændre fremadrettede udsagn, hverken som følge af fremkomsten af nye oplysninger, fremtidige begivenheder eller på anden måde, medmindre loven kræver det.


Attachments

Meddelelse nr. 10-11 Kvartalsrapport 1.  kvartal 2011.pdf Meddelelse nr. 10-11 Topotarget offentliggr kvartalsrapport for 1.  kvartal 2011.pdf