Kallelse till årsstämma

Aktieägarna i Entraction Holding AB (publ), org. nr 556367-2913, kallas härmed till årsstämma torsdagen den 30 juni 2011 kl. 16.00 på Sveavägen 20 i Stockholm.


Anmälan m.m.
Aktieägare som önskar delta i årsstämman skall dels vara införd i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken den 23 juni 2011, dels anmäla sin avsikt att delta i årsstämman senast den 24 juni 2011 kl. 12.00. Aktieägare får medföra upp till två biträden. Anmälan om deltagande i årsstämman och om eventuella biträden skall ske skriftligen på adress Entraction Holding AB, Box 7645, 103 94 Stockholm, via e-post till info@entraction.com eller på telefon 08-564 884 60. Vid anmälan bör uppges namn, person- eller organisationsnummer, adress och telefonnummer. Sker deltagande med stöd av fullmakt bör fullmakten insändas i samband med anmälan om deltagande i årsstämman. Aktieägare som låtit förvaltarregistrera sina aktier måste tillfälligt låta omregistrera aktierna i eget namn för att äga rätt att delta i stämman. Aktieägaren måste underrätta förvaltaren härom i god tid före den 23 juni 2011.

Förslag till dagordning
1. Öppnande av stämman och val av ordförande vid stämman
2. Upprättande och godkännande av röstlängd
3. Val av en eller två justeringsmän
4. Prövning av om stämman blivit behörigen sammankallad
5. Godkännande av dagordning
6. Framläggande av årsredovisningen och revisionsberättelsen samt koncernredovisningen och koncernrevisionsberättelsen
7. Beslut om
(a) fastställande av resultat- och balansräkningen samt koncernresultat- och koncernbalansräkningen
(b) dispositioner beträffande bolagets vinst eller förlust enligt den fastställda balansräkningen och
(c) ansvarsfrihet åt styrelseledamöterna och verkställande direktören
8. Fastställande av antalet styrelseledamöter och styrelsesuppleanter
9. Fastställande av styrelsearvoden
10. Val av styrelse och styrelseordförande
11. Beslut om valberedning
12. Beslut om riktlinjer för ersättning till ledande befattningshavare
13. Annat ärende, som ankommer på stämman enligt aktiebolagslagen (2005:551) eller bolagsordningen

Punkt 1, 8, 9 och 10
Valberedningen kommer att presentera sina förslag på bolagets hemsida www.entraction.com innan årsstämman.

Punkt 11
Styrelsen och valberedningen föreslår att en valberedning utses enligt i huvudsak tidigare principer, dvs. att valberedningen skall bestå av styrelsens ordförande och representanter för de till röstetal fyra största ägarna vid slutet av tredje kvartalet 2011. Om ägandet ändras efter att medlemmarna utsetts, men innan sex veckor före årsstämman 2012, skall sammansättningen kunna ändras. Valberedningen ska lämna förslag till val av styrelse och styrelseordförande, beslut om arvodering av styrelse och revisor, samt principer för utseende av valberedningen. Valberedningens fullständiga förslag till arbetsordning och principer för sammansättning kommer att hållas tillgängligt inför stämman.

Punkt 7b
Styrelsen föreslår att årets resultat balanseras i ny räkning och att ingen utdelning sker.

Punkt 12
Styrelsen föreslår att årsstämman ska fatta beslut om riktlinjer för ersättning till ledande befattningshavare i enlighet med det förslag som antogs på årsstämman 2010 med följande huvudsakliga innehåll. Ersättningen ska vara marknadsmässig och konkurrenskraftig i syfte att attrahera och behålla kompetenta medarbetare. Den fasta lönen ska dessutom vara individuell och baserad på individens ansvar, roll, kompetens och erfarenhet. Den rörliga lönen ska vara relaterad till individuella mål och till bolagets affärsmål. Den rörliga lönen kan maximalt uppgå till 2/3 av den fasta lönen. Eventuella aktierelaterade incitamentsprogram beslutas av bolagsstämma efter förslag från styrelsen. Ordinarie pensionsålder ska vara 65 år. Pensionsvillkor ska vara marknadsmässiga och baserade på avgiftsbestämda pensionslösningar i nivå med ITP-systemet. Uppsägningstid bör normalt vara 6 månader och utöver det ska ett avtalat avgångsvederlag vara högst 12 månadslöner.

Material inför stämman
Redovisningshandlingar och revisionsberättelser hålls tillgängliga på bolagets huvudkontor samt på bolagets hemsida www.entraction.com senast två veckor före stämman. Därefter kommer materialet också att skickas till de aktieägare som begär det och som uppger sin postadress.

 

Stockholm, maj 2011
Entraction Holding AB 

Styrelsen

För ytterligare information, kontakta:
Börje Fors, styrelseordförande, 073-600 85 18
Pia Rosin, Informationschef, 070-753 22 46

Om Entraction
Entraction är en internationell koncern inom den digitala spelindustrin.

Entraction erbjuder kompletta system för internetspel och driver via dotterbolag ett av världens största pokernätverk. Bolaget erbjuder partners mjukvaror för poker, betting, casino och bingo samt kringtjänster som webbdesign, spellicenser, drift, betalningslösningar, promotionverktyg och dygnetruntsupport till slutkunder.

Entraction Holding AB är listat på First North Premier och har ca 6 000 aktieägare. Bolagets Certified Advisor är Remium AB.
Läs mer på www.entraction.com.


Attachments

Kallelse till arsstamma 2011_swe.pdf