PARANDUSTEADE: TPD: AS Trigon Property Development korralise üldkoosoleku kokkukutsumise teade

03.06.2011 Tallinnas

PARANDUS: Korralise üldkoosoleku kokkukutsumise teates 02.06.2011.a. märgiti ekslikult vale kuupäev aktsionäride ringi kindlaks määramises seoses aktsiakapitali eurodesse ümberarvestamisega. Õige kuupäev on 22. juuli 2011 kell 23:59.

Järgneb parandatud teade.

AS Trigon Property Development (registrikood 10106774, asukoht Viru väljak 2, Tallinn 10111, edaspidi Selts) aktsionäride korraline üldkoosolek toimub 29. juunil 2011.a. kell 10:00 aadressil Metro Plaza 5. korrus, Viru väljak 2, Tallinn 10111.

Üldkoosoleku päevakord ja nõukogu ettepanekud:

1. 2010. a. majandusaasta aruande kinnitamine ja kasumi jaotamine

Nõukogu ettepanek: Kinnitada juhatuse poolt koostatud Seltsi 2010. a. majandusaasta aruanne, mille kohaselt Seltsi konsolideeritud bilansimaht seisuga 31.12.2010. a. oli 65 335 tuhat krooni (4 176 tuhat eurot) ning aruandeaasta puhaskahjum oli 393 tuhat krooni (25 tuhat eurot). Katta 2010.a. majandusaasta puhaskahjum summas 393 tuhat krooni (25 tuhat eurot) eelmiste perioodide jaotamata kasumi arvelt.

2. 2011. a. majandusaasta audiitori valimine ja tasustamise korra määramine

Nõukogu ettepanek: Valida Seltsi 2011.a. majandusaasta audiitoriks AS PricewaterhouseCoopers (registrikood: 10142876; aadress: Pärnu mnt. 15, 10141 Tallinn). Audiitorteenuste eest tasumine toimub audiitorühinguga sõlmitava lepingu alusel.

3. Nõukogu liikmete ametiaja pikendamine

Nõukogu ettepanek: Pikendada Seltsi nõukogu liikmete Joakim Johan Heleniuse ja Ülo Adamsoni ametiaega viie aasta võrra alates käesoleva otsuse vastuvõtmisest kuni 28.06.2016. J.J. Helenius ja Ü. Adamson on Seltsi nõukogu liikmed alates septembrist 2007. Lisaks on nad börsiettevõtete AS-i Viisnurk nõukogu ja Trigon Agri A/S juhatuse liikmed.

4. Põhikirja muutmine

Nõukogu ettepanek: Kinnitada AS Trigon Property Development põhikiri redaktsioonis, mis on kättesaadav aktsiaseltsi koduleheküljel www.trigonproperty.com ning aktsiaseltsi asukohas Viru väljak 2 Tallinnas. Põhikirja muudetakse seoses aktsiakapitali ja aktsia nimiväärtuse ümberarvestamisega kroonidest eurodesse.

5. Aktsiakapitali ja aktsia nimiväärtuse ümberarvestamine eurodesse

Nõukogu ettepanek: Arvestada Seltsi aktsiakapital ja aktsia nimiväärtus Eesti kroonidest ümber Eurodesse ja sellega seoses vähendada aktsiate nimiväärtuse vähendamise teel Seltsi aktsiakapitali alljärgnevalt:

5.1. Arvestada ümber AS Trigon Property Development aktsiakapital ja aktsiate nimiväärtus eurodesse, ümardades summat eurodes kaks kohta pärast koma. Vastavalt äriseadustiku § 5252 (3) ei oma ümardamine õiguslikku tähendust, ei mõjuta aktsiatega seotud õigusi ega aktsiate nimiväärtuste suhet aktsiakapitali;

5.2. Eurodesse ümber arvestatav aktsiakapital on EEK 44 990 610 ehk EUR 2 875 424,05, mis jaguneb 4 499 061 aktsiaks, kusjuures ümber arvestatav aktsia nimiväärtus on EEK 10 ehk EUR 0,64;

5.3. Vähendada iga aktsia nimiväärtust EUR 0,04 võrra, summalt EUR 0,64 summani EUR 0,60;

5.4. Aktsiate nimiväärtuse vähendamise tulemusena väheneb Seltsi aktsiakapital EUR 175 987,45 võrra, summalt EUR 2 875 424,05 summani EUR 2 699 436,60.

5.5. Aktsiakapitali vähendamises osalevate aktsionäride ring määratakse kindlaks 22. juuli 2011 kell 23:59 seisuga. Seltsi aktsiakapital väheneb väljamakseid tegemata.

AS Trigon Property Development majandusaasta aruande, kasumi jaotamise ettepaneku ja audiitori järeldusotsusega 2010.a. majandusaasta aruandele on võimalik alates 2. juunist tutvuda Seltsi asukohas aadressil Viru väljak 2 Tallinnas ning Seltsi koduleheküljel www.trigonproperty.com

Teave Äriseadustiku § 287, § 293 lg 2 ja lg 21 ning § 2931 lg 4 nimetatud õiguste kohta on avalikustatud Seltsi koduleheküljel www.trigonproperty.com

Käesoleva teate avaldamise kuupäeva seisuga on AS-i Trigon Property Development aktsiakapital 44 990 610 krooni. Aktsiaseltsil on 4 499 061 lihtaktsiat, iga aktsia annab üldkoosolekul 1 hääle.

Üldkoosolekul hääleõiguslike aktsionäride nimekiri määratakse kindlaks seisuga 22.juuni 2011. a. kell 23:59.

Koosolekust osavõtjate registreerimine algab kell 09:45.

Üldkoosolekul osalejate registreerimiseks palume kaasa võtta:

Füüsilisest isikust aktsionäril - isikut tõendav dokument

Füüsilisest isikust aktsionäri esindajal - kirjalik volikiri ja isikut tõendav dokument

Juriidilisest isikust aktsionäri esindajal - kehtiv registrikaardi tõestatud ärakiri (Eesti juriidilistel isikutel mitte vanem kui 7 päeva), millest tuleneb isiku õigus aktsionäri esindada ja esindaja isikut tõendav dokument või nõuetekohaselt vormistatud volikiri ja esindaja isikut tõendav dokument. Välisriigis registreeritud juriidilise isiku dokumendid palume eelnevalt legaliseerida või kinnitada apostilliga, kui välislepingust ei tulene teisiti. AS Trigon Property Development võib registreerida välisriigi juriidilisest isikust aktsionäri üldkoosolekul osalejana ka juhul, kui kõik nõutavad andmed juriidilise isiku ja esindaja kohta sisalduvad esindajale väljastatud notariaalses volikirjas ja volikiri on Eestis aktsepteeritav.

Juhul, kui aktsionär hoiab endale kuuluvaid aktsiad esindajakontol, on vajalik selle kohta esitada kontohalduri tõend, mis kinnitab aktsiate omandiõigust seisuga 22.juuni 2011.a.

Isikut tõendava dokumendina palume esitada pass või ID kaart.

Aktsionäril on võimalik Seltsi teavitada esindaja määramisest või esindatava poolt volituse tagasivõtmisest edastades sellekohase info juhatusele kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis (digiallkirjaga e-posti aadressile info@trigonproperty.com või kirjalikult postiga AS Trigon Property Development, Viru väljak 2, Tallinn 10111) hiljemalt 27.06.2011 kell 10.00.

Aktsionär võib esindaja määramiseks või esindatava poolt volituse tagasivõtmiseks kasutada blankette, mis on kättesaadavad AS-i Trigon Property Development interneti koduleheküljel www.trigonproperty.com

AS Trigon Property Development juhatus

Telefon 6679200, e-mail info@trigonproperty.com