NEO INDUSTRIAL MUUTTAA TOIMIALALUOKITUSTAAN


NEO INDUSTRIAL OYJ        PÖRSSITIEDOTE        29.6.2011 klo 10.00 

Neo Industrialin toimialaluokitus Nasdaq OMX Helsingissä muuttuu 1.7.2011. Yhtiö siirtyy pörssin pienten yhtiöiden Teollisuustuotteet ja palvelut –toimialaan, alatoimialaan Tuotantohyödykkeet (alatoimialoihin Sähkölaitteet, Sähkötarvikkeet ja –laitteet). Neo Industrial on kuulunut pörssin pienten yhtiöiden Rahoitus-toimialaan listautumisestaan, vuodesta 1996, lähtien.

Neo Industrial on viime vuosina muuntautunut sijoitusyhtiöstä teolliseksi omistajaksi ja kehittäjäksi. Yhtiö luopui kokonaan arvopaperi- ja rahamarkkinasijoituksistaan vuonna 2010. Neo Industrialin tämänhetkiset toimialat ovat Kaapeli, Viskoosikuidut sekä Pientaloteollisuus.

Kaapeli-segmenttiin kuuluu yksi Suomen suurimmista kaapelivalmistajista, Reka Kaapeli, sekä osakkuusyhtiöinä oululainen Nestor Cables ja venäläinen Expokabel. Vuonna 2010 alkunsa saaneen Viskoosikuidut-segmentin muodostaa valkeakoskelainen, kansainvälisesti johtava viskoosikuidun valmistaja Avilon. Pientaloteollisuus-segmenttiin kuuluu Pohjoismaiden suurin pientalovalmistaja, osakkuusyhtiö Finndomo.


Neo Industrial Oyj


Markku E. Rentto
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Markku E. Rentto, toimitusjohtaja, Neo Industrial Oyj, puh. 020 7209 190


www.neoindustrial.fi

Neo Industrial Oyj:n strategiana on investoida pääasiassa teollista liiketoimintaa harjoittaviin ja keskenään synergiaetuja tarjoaviin yrityksiin. Yhtiön tavoitteena on kehittää ostettuja yrityksiä aktiivisella omistajuudella ja luoda niihin lisää arvoa. Tuottoa sijoitukselle syntyy osinkona ja arvonnousuna. Neo Industrialin B-osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä päämarkkinalla.

Neo Industrialin toimialat ovat Kaapeli (Reka Kaapeli, Expokabel, Nestor Cables), Viskoosikuidut (Avilon) sekä Pientaloteollisuus (Finndomo).