Kommuniké från årsstämma i Entraction Holding AB (publ)


På årsstämma i Entraction Holding AB (publ) torsdagen den 30 juni beslutades om nyval av Robert C. Melendres, Gideon Bierer, Craig Churchill och Peter Åström. Robert C. Melendres utsågs till styrelsens ordförande. De tidigare styrelseledamöterna omvaldes ej. Det beslutades att inget arvode skulle utgå till styrelsen och att valberedning inte skulle inrättas. De nuvarande riktlinjerna för ersättning till ledande befattningshavare upphävdes och inga nya riktlinjer antogs. 

Moderbolagets och koncernens resultat- och balansräkning fastställdes och stämman beslutade att årets resultat ska balanseras i ny räkning och att ingen vinstutdelning sker. Stämman beviljade styrelseledamöterna och verkställande direktören ansvarsfrihet för verksamhetsåret 2010.

 

För ytterligare information, kontakta:
Pia Rosin, Informationschef, 08-564 884 60


Om Entraction
Entraction är en internationell koncern inom den digitala spelindustrin.

Entraction erbjuder kompletta system för internetspel och driver via dotterbolag ett av världens största pokernätverk. Bolaget erbjuder partners mjukvaror för poker, betting, casino och bingo samt kringtjänster som webbdesign, spellicenser, drift, betalningslösningar, promotionverktyg och dygnetruntsupport till slutkunder.

Entraction Holding AB är listat på First North Premier och bolagets Certified Advisor är Remium AB. Läs mer på www.entraction.com.

 


Attachments