Tecnotree vahvistaa asemaansa Afrikassa toimittamalla integoidun laskutus- ja asiakaspalvelujärjestelmän sekä numeron siirrettävyys - ja yhdysliikenteen laskutusratkaisun matkapuhelinoperaattorille Ghanaan


Lehdistötiedote
8.12.2011 klo 08.30

Tecnotree on vastaanottanut tilauksen Afrikan johtavalta operaattoriryhmältä Tecnotree AgilityTM Convergent Billing, Customer Care ja Wholesale Billing -ratkaisujen toimittamiseksi Ghanalaiselle matkapuhelinoperaattorille. Tecnotreen integroitu laskutus- ja asiakaspalveluratkaisu korvaa käytössä olevan järjestelmän ja palvelee yli yhdeksää miljoonaa prepaid - ja laskutusliittymätilaajaa. Toimitukseen sisältyy myös ratkaisut numeron siirrettävyyspalvelua ja operaattorien välistä yhdysliikennelaskutusta varten.

“Olemme vilpittömän ilahtuneita pitkäaikaisen asiakkaamme uudesta tilauksesta. Meille on aina ylpeyden aihe osoittaa, että pystymme vastaamaan asiakkaamme tarpeisiin ja että pystymme toimittamaan sovitut ratkaisut ajallaan. Omistautumistamme tukee asiakasstrategiamme, jonka mukaisesti olemme kehittäneet ja vahvistaneet toimituskykyämme koko Afrikan mantereella”, kertoo Padma Ravichander, Tecnotreen Ratkaisutoimitusyksikön johtaja.

Tecnotreen toimitusjohtaja Kaj Hagros jatkaa “Nähdäksemme meillä on useita kasvumahdollisuuksia Afrikan mantereella. Mahdollisuudet jakautuvat kokonaan uusiin ratkaisutoimituksiin, kuten nyt julkistettu tilaus, sekä tilaajamäärien nopeasta kasvusta johtuviin olemassaolevien järjestelmien laajennustarpeisiin. Lisäksi uskomme, että kilpailun kiristyessä yhä useammat afrikkalaiset operaattorit kehittävät liiketoimintaansa kohti digitaalisen markkinapaikan mallia.”

LISÄTIETOJA
Kaj Hagros, toimitusjohtaja, puh: 09 804 781

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.tecnotree.com

Tecnotree lyhyesti
Tecnotree on kansainvälinen operaattoreiden IT-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa palveluita ja ratkaisuja veloitukseen, laskutukseen, viestimiseen, asiakkuudenhallintaan ja sisältöliiketoimintaan. Tecnotreen ratkaisujen avulla tietoliikennepalvelujen tarjoajat voivat kasvattaa liiketoimintaansa luomalla digitaalisten palvelujen markkinapaikkoja, ja kasvattaa lisäarvoa asiakkaidensa elinkaaren kaikissa vaiheissa. Tecnotree tunnetaan joustavuudestaan ja sitoutuneisuudestaan. Yhtiöllä on yli 900 työntekijää, jotka palvelevat maailmanlaajuisesti yli 120 operaattoria. Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n päälistalla tunnuksella TEM1V. Lisää tietoa yrityksestä osoitteessa www.tecnotree.com