Muutos Kesla Oyj:n johdossa

Kesla Oyj:n johtoryhmän jäsen, markkinoinnista vastannut Eero Lukkarinen, on ilmoittanut eroavansa Kesla Oyj:n palveluksesta


Joensuu, Suomi, 2012-02-15 10:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- KESLA OYJ               PÖRSSITIEDOTE 15.2.2012 klo 11.00

  

MUUTOS KESLA OYJ:N JOHTORYHMÄSSÄ

 

Kesla Oyj:n johtoryhmän jäsen, markkinoinnista vastannut Eero Lukkarinen, on ilmoittanut eroavansa Kesla Oyj:n palveluksesta siirtyäkseen toisen yhtiön palvelukseen. Kesla käynnistää uuden myynnistä ja markkinoinnista vastaavan henkilön haun. Markkinointijohtajan tehtävistä vastaa toistaiseksi toimitusjohtaja Jari Nevalainen oman toimensa ohella.

 

Joensuu 15.2.2012

KESLA OYJ

Jari Nevalainen

toimitusjohtaja

 

 

LISÄTIETOJA:

Toimitusjohtaja Jari Nevalainen, 040 - 830 7750

  

JAKELU:

NASDAQ OMX Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.kesla.com

  

Kesla on metsäteknologian kehittämiseen, markkinointiin ja valmistukseen erikoistunut konepajakonserni, joka hallitsee aines- ja energiapuunkorjuun tuotantoketjun kannolta tehtaalle. Keslan tuotteita ovat mm. kuormaimet ja metsäperävaunut, puutavara- ja metsäkonenosturit, harvesteri- ja energiakourat sekä hakkurit. Kesla on myös merkittävä konepajatuotteiden järjestelmätoimittaja suomalaiselle konepajateollisuudelle. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2011 43,9 miljoonaa euroa. Metsäkoneryhmän liikevaihdosta viennin osuus oli 63,8 %. Vuonna 1960 perustetulla Keslalla on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella, Ilomantsissa ja Tohmajärvellä sekä myyntiyhtiö Pietarissa. Keslan palveluksessa on noin 280 henkilöä. Keslan A-osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.