TriArt Film och Telia inleder samarbete


Forestlight Entertainments (unä) intressebolag TriArt Film AB har inlett ett samarbete med Telia. Filmdistributören TriArt Film erbjuder ett brett kvalitetsutval av spelfilm och dokumentärer. Bland filmerna märks Apflickorna som 2011 tilldelades tre Guldbaggar, bland annat för bästa film. I och med samarbetet som inletts får de filmer som TriArt Film har rättigheter till, premiär i Telias digitala videobutik samtidigt som på dvd.

  Detta samarbete ger Telias digital-tv kunder tillgång till ett 70-tal filmer från TriArt Film. Därefter kommer utbudet att öka kontinuerligt med 7-10 filmer i månaden.

  - Vi vill bidra till en bredd och mångfald inom filmutbudet i Sverige. Samarbetet med Telia innebär att vi når en ny och stor publik ute i landet som inte alltid har möjlighet att se en här typen av film, säger Eva Esseen Arndorff, vd på TriArt Film

  Den nya tekniken har öppnat filmmarknaden och samarbetet med Telia ger TriArt Films kvalitetsfilmer en fantastisk möjlighet att nå ut till en bred publik.

 

 

         Kontakt
         Frågor med anledning av ovanstående besvaras av:
         VD Peter Levin
         Tel. +46 (0) 730 41 63 93
         www.forestlight.se


Attachments