NeuroSearch A/S ændrer direktionen


Selskabsmeddelelse
27.06.2012


Direktionen og bestyrelsen i NeuroSearch har besluttet at ændre ledelsens struktur og størrelse for i højere grad at afspejle det nye fokus for selskabets aktiviteter. Derfor vil nuværende adm. direktør Patrik Dahlen fratræde sin stilling pr. 1. juli 2012. Patrik blev ansat i 2010 med det formål at optimere kommercialiseringsstrategien for Huntexil®. Da det nu er selskabets fokus at indgå et globalt partnerskab med Huntexil®, er det et naturligt skridt for Patrik at forlade NeuroSearch.

René Schneider, nuværende CFO, vil pr. 1. juli 2012 blive udnævnt til adm. direktør samtidig med, at han beholder sine nuværende opgaver. René har siden sin ansættelse i februar 2011 opnået et indgående kendskab til selskabets aktiviteter og har spillet en vigtig rolle i omstruktureringen af NeuroSearch. Finn Eggert Sørensen, CBO, og Karin Garre, CDO, fortsætter som medlemmer af direktionen.

Formand for bestyrelsen, Thomas Hofman-Bang, udtaler:
"Jeg vil gerne rette en stor tak til Patrik Dahlen for sit lederskab i en svær tid for NeuroSearch. Det har været en udfordrende periode for selskabet, hvor det har været nødvendigt med en større omstrukturering for at kunne håndtere betydelige tilbagemeldinger fra sundhedsmyndigheder, udløb af store forskningssamarbejder og den fortsat udfordrende situation på kapitalmarkedet. Men NeuroSearch er i dag en slankere virksomhed med en klar strategi".


Thomas Hofman-Bang
Bestyrelsesformand


Kontaktpersoner
Patrik Dahlen, adm. direktør, telefon: 4460 8214 eller 2629 7296
René Schneider, EVP & CFO, telefon: 4460 8700 eller 2911 2097


Om René Schneider, ny adm. direktør for NeuroSearch pr. 1. juli 2012
René Schneider (38) kom til NeuroSearch som CFO den 1. februar 2011 efter næsten 10 år hos Novo Nordisk, hvor han var ansat i ledende stillinger, senest som Vice President for Novo Nordisk R&D Finance og medlem af forsknings- og udviklingsdirektionen samt den globale finansledelse. René er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet.


Om NeuroSearch
NeuroSearch A/S (NEUR) er et europæisk-baseret biofarmaceutisk selskab noteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S med speciale inden for sygdomme i centralnervesystemet (CNS). Selskabets produktportefølje omfatter Huntexil® til behandling af de motoriske symptomer hos patienter med Huntingtons sygdom og ordopidine og seridopidine, som begge har fuldført fase I studier. NeuroSearch søger en global partner til færdigudvikling og markedsføring af Huntexil®, der for nuværende er i fase III-udvikling. NeuroSearch har også en portefølje af aktiver, der ønskes udlicenseret eller solgt.

Facade, NeuroSearch A/S

Attachments