FlyNano lentolaitteen prototyypin esittelytilaisuus Verkkokauppa.com myymälässä Jätkäsaaressa

FlyNano lentolaitteen prototyypin esittelytilaisuus Verkkokauppa.com Jätkäsaaren myymälässä perjantaina 19.10.2012 Klo 18:00


Verkkokauppa.com myymälä Jätkäsaaressa Helsingissä, 2012-10-19 08:56 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- FlyNano-lentolaite esitellään Verkkokauppa.com Jätkäsaaren myymälässä perjantaina 19.10.2012 klo 18:00. Esittelytilaisuudessa paikalla ovat FlyNano Oy edustajat Harri Tuononen ja Kusti Kairikko

FlyNano on diplomi-insinööri Aki Suokkaan suunnittelema lentolaite, jonka erikoisuus on sen keveys. Alle 70-kiloisena se kuuluu eurooppalaisten ilmailumääräysten perusteella liidinluokkaan, eikä näin ollen vaadi lentolupakirjaa tai monen muun harrasteilmailun lajin tavoin raskaita viranomaisvaatimuksia. Lentotaito koneen ohjaajalla tulee toki olla, sillä kyseessä on kevyestä painosta huolimatta suorituskykyinen ja siksi vaativa lentolaite.

Koneen ensilento tapahtui vuoden 2012 kesäkuussa, jolloin näytillä oleva prototyyppi nousi siivilleen sähkömoottorin voimin. Fly Nano Oy työskentelee tällä hetkellä toisen prototyyppinsä tuotekehityksen ja tuotannon suunnittelun parissa. Näytteillä olevaan prototyyppiin verrattuna suurin ero on sähköisen voimalinjan kokoonpanossa.

FlyNano-julkistustilaisuuden paikaksi on valittu Verkkokauppa.comin myymälä Helsingin Jätkäsaaressa. Verkkokauppa.comin myymälä Jätkäsaaressa on Euroopan suurin kodinelektroniikan ja tietotekniikan myymälä. Myymälä sijoittuu Länsisataman viereen ja on muutenkin erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Myymälä on avattu marraskuussa 2011. Yhtenä myymälän erikoisuutena on näköalatasanteelle asetettu aito MIG-21 BIS -hävittäjä, sekä tietokone- ja pelikonsoli museo joihin molempiin on ilmainen pääsy.

         Kusti Kairikko Markkinointipäällikkö FlyNano Oy
         Email: kusti@flynano.com
         Puh: 050-918 3350
         www.flynano.com
         
         Esa Hjerppe Webmyynti- ja markkinointijohtaja Verkkokauppa.com Oy
         Email: esa.hjerppe@verkkokauppa.com
         Puh: 050-3581547
         www.verkkokauppa.com

FlyNano lentolaite FlyNano sivukuvaa