Skandinaviska Enskilda Banken :Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) udsteder aktieindekseret obligationslån


Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) udsteder et nyt aktieindekseret obligationslån, hvor afkastet relateres til kursudviklingen i en kurv sammensat af tolv aktier.  Obligationerne har en løbetid på fire og et halvt år og indfries ved udløb som minimum til kurs 100.

Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) udsteder et nyt aktieindekseret obligationslån, "SEB Kinesiske Aktier 2017" (ISIN DK0030314976). Obligationerne oppebærer ingen kuponrente, men indfries ved udløb til en kurs, der relateres til den eventuelle positive udvikling i en ligevægtet underliggende aktiekurv. Den underliggende aktiekurv er sammensat af tolv kinesiske aktieselskaber. De tolv underliggende aktier er hver især underlagt et kursloft i beregningen af udviklingen i den underliggende aktiekurv.

Obligationerne har en løbetid på fire og et halvt år, udstedes til kurs 110 og indfries ved forfald som minimum til kurs 100.

Obligationslånet er arrangeret af Garanti Invest A/S og udbydes til salg gennem udvalgte Garanti Invest pengeinstitutter.

Tegning af obligationerne finder sted i perioden fra den 21. januar 2013 til den 8. februar 2013, begge dage inklusive. Størrelsen af den initiale udstedelse vil blive fastsat ved tegningsperiodens udløb, men vil, for at udstedelsen bliver gennemført, som minimum udgøre nominelt DKK 10 millioner med et kursloft på minimum 35 %.

Obligationerne er på forhånd godkendt til handel og officiel notering på NASDAQ OMX Copenhagen A/S med første noteringsdag den 11. marts 2013 og vil blive registreret i VP SECURITIES A/S.

Der er i forbindelse med udstedelsen udarbejdet et prospektmateriale, herunder såkaldte "Final Terms", som fra d.d. kan rekvireres ved henvendelse til Danske Andelskassers Bank A/S samt Garanti Invest pengeinstitutterne. Final Terms vil desuden være tilgængeligt via internettet på adressen www.garanti-invest.dk.

For yderligere information, kontakt venligst vicedirektør Thomas Valentiner på tlf. 38 41 42 50.

Med venlig hilsen

Garanti Invest A/S
Arrangør


Attachments

SEB Meddelelse om prospekt 20130103