PROMETHEUS INVEST APS HAR ACCEPTERET ET SALG AF 13 MILLIONER EKSISTERENDE AKTIER I PANDORA I EN ACCELERERET BOOKBUILDING


Nr. 89
SELSKABSMEDDELELSE
22. maj 2013

Pandora A/S har modtaget følgende information fra Prometheus Invest ApS: 

J.P. Morgan Securities plc og Nordea Markets har i dag annonceret, at Prometheus Invest ApS har accepteret et salg af 13 millioner eksisterende aktier i PANDORA i en accelereret bookbuilding. Aktierne vil blive solgt til institutionelle investorer. 

PANDORA vil ikke modtage nogen andel af provenuet fra salget. 

Prometheus Invest ApS vil fortsat være den største aktionær i PANDORA med ejerandel på ca. 40,9% af aktiekapitalen og stemmerettighederne i PANDORA. 

Kopi af pressemeddelelsen fra J.P. Morgan Securities plc og Nordea Markets vedhæftes.


OM PANDORA
PANDORA designer, fremstiller og markedsfører håndforarbejdede og moderne smykker fremstillet af ædle materialer og til tilgængelige priser. PANDORAs smykker sælges i mere end 70 lande fordelt på seks kontinenter via over 10.300 forhandlere, herunder ca. 900 Konceptbutikker.

PANDORA blev stiftet i 1982 og har hovedkontor i København. PANDORA beskæftiger på verdensplan over 6.000 medarbejdere, hvoraf 4.000 arbejder i Gemopolis i Thailand, hvor virksomheden fremstiller sine smykker. PANDORA er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen i Danmark. I 2012 udgjorde PANDORAs samlede omsætning DKK 6,7 milliarder (ca. EUR 893 mio.). For yderligere oplysninger, se www.pandoragroup.com.

KONTAKT

For yderligere information kontakt venligst:

INVESTOR RELATIONS
Morten Eismark, VP Group Investor Relations
Telefon: +45 3673 8213
Mobil: +45 3045 6719
 
 
 

 


Attachments

Press release post pricing.pdf PANDORA_Company Announcement_No  89_DK_final.pdf