SATOlle uusia asuntoja Kalasataman kärkipaikalle

Voitokas suunnitelma toteutetaan Mustikkamaan vastarannalle


Helsinki, Finland, 2013-10-03 13:08 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- SATO Oyj, Lehdistötiedote 3.10.2013 klo 14.08

SATOlle on tulossa useita asuintalokohteita Helsingin Kalasataman uudelle asuinalueelle. Vuoden vaihteessa metroaseman tuntumaan valmistuu kortteli, jossa on sekä SATOn vuokra- että omistusasuntoja.

Tänään allekirjoitetulla urakkasopimuksella aloitetaan uusien, yhteensä 95 asunnon rakentaminen Sörnäistenrannan Fiskari-korttelissa.  Asunnot valmistuvat arviolta keväällä 2015.

Kohteiden kokonaisurakoista yhteissummaltaan n. 26 miljoonaa euroa vastaa Jatke Uusimaa Oy.

Yksikön johtaja Jouko Kuusela SATOsta:

- Ainutlaatuiselle paikalle Mustikkamaan vastarannalle rakenteille lähtevä kahden kohteen kokonaisuus on Arkkitehtitoimisto Brunow & Maunulan käsialaa. Voitimme Helsingin kaupungin tontinluovutuskilpailun persoonallisella, modernilla ja laadukkaalla suunnitelmalla, jota lähdemme nyt innolla toteuttamaan.

- Hitas-tontille valmistuvaan As Oy Kalasataman Fiskariin tulee 65 SATO OmistusKotia, joiden markkinointi käynnistyy vielä tämän kuun aikana. As Oy Kalasataman Fregatti rakennetaan omalle tontille ja se sisältää SATO OmistusKoteja, joiden myynti alkaa niiden valmistuessa, sekä korkeatasoisia SATO VuokraKoteja. Näiden markkinointi alkaa keväällä 2015.


LIITE
Julkisivupiirros ja kartta


Lisätietoja:

SATO Oyj
Yksikön johtaja Jouko Kuusela, puh. 0201 34 4244


www.sato.fi


SATO Oyj on yksi Suomen johtavista asuntosijoitusyhtiöistä. SATOn omistuksessa on yhteensä noin 23 700 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa. SATOn sijoitusomaisuuden käypä arvo on noin 2,2 miljardia euroa. SATO on 2000-luvulla investoinut vuokra-asuntoihin noin 1,5 miljardia euroa. Yhtiön suurimmat omistajat ovat suomalaisia työeläke- ja vakuutusyhtiöitä. SATO-konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 286,9 miljoonaa euroa, liikevoitto 99,1 miljoonaa euroa ja tulos ennen veroja 60,6 miljoonaa euroa.


Attachments

SATO_Fiskari_Fregatti_LIITE.pdf