Turvatiimi Oyj uudistaa organisaatiorakenteensa ja johtoryhmän kokoonpanon


Turvatiimi Oyj                     Pörssitiedote 7.5.2014 klo 13.30

  

Turvatiimi Oyj muuttaa toiminnan painopistealueita sekä organisaatiorakennetta 7.5.2014 alkaen.

Vartiointi-, turvallisuuspalvelut ja perinteinen turvatekniikka yhdistetään uudeksi liiketoimintayksiköksi, jonka tulosvastuullisena johtajana aloittaa Teemu Sopanen. Teemu on toiminut aikaisemmin Turvatiimin vartiointi- ja turvallisuuspalveluiden Itä- ja Keski-Suomen liiketoimintayksikön johtajana.

Palvelutiimi-tuotemerkin alla tuotettavat aulapalvelut, kaupan palvelut ja hoivapalvelut yhdistetään uudeksi liiketoimintayksiköksi, jonka tulosvastuullisena johtajana aloittaa Olli Laakso. Olli on toiminut aikaisemmin Turvatiimin vartiointi- ja turvallisuuspalveluiden Etelä-Suomen liiketoimintayksikön johtajana.

Turvatiimi-konsernin tulosvastuulliset liiketoimintayksiköt ovat 7.5.2014 alkaen vartiointi- ja turvallisuuspalvelut, Palvelutiimi sekä hälytyskeskus- ja valvontapalveluita tuottava Hälytyskeskus 113.

Turvatiimi-konsernin johtoryhmään kuuluvat 7.5.2014 alkaen Teemu Sopasen ja Olli Laakson lisäksi talousjohtaja Jarno Karhinen, liiketoiminnan kehityspäällikkö Antti Nuutinen, markkinointipäällikkö Tiina Tanttu sekä toimitusjohtaja Juha Murtopuro.

 

TURVATIIMI OYJ

 

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja

puh. 0207 363 200

juha.murtopuro@turvatiimi.fi, www.turvatiimi.fi

 

Turvatiimi-konserni on suomalainen valtakunnallinen palvelualan yritys, joka tarjoaa turvallisuus- ja vartiointialan palveluita ja turvateknologiaa Turvatiimin brändin alla, vähittäiskaupan palveluita, hoivapalveluita ja asiakaspalvelukokonaisuuksia Palvelutiimin brändin alla sekä 24/7 valvomo-, kuvavalvonta-, hälytys- ja johtokeskuspalveluja kustannustehokkaasti Hälytyskeskus 113:n kautta. Toimintamme periaatteita ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, tuloksellisuus ja innovatiivisuus. Vuonna 2013 Turvatiimin liikevaihto oli 37,8 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 1 100 henkilöä. Turvatiimi Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.turvatiimi.fi www.palvelutiimi.fi www.113.fi