Turvatiimi aloittaa vartiointipalveluiden kannattavuuden parantamiseen tähtääviä toimenpiteitä


Turvatiimi Oyj                       Pörssitiedote 6.6.2014 klo 10.00

  

Turvatiimi käynnistää vartiointiliiketoimintaa koskevat yhteistoimintaneuvottelut organisaationsa tuottavuuden parantamiseksi ja kustannusrakenteensa tehostamiseksi. Toimenpiteillä pyritään parantamaan vartiointipalveluiden kannattavuutta sekä kustannuskilpailukykyä.

Neuvottelujen ulkopuolella ovat Turvatiimi Oyj:n tytäryritykset Suomen Palvelutiimi Oy ja Responda 113 Oy.

Toimenpiteillä tavoitellaan noin 1,2 miljoonan euron vuotuisia säästöjä. Henkilöstökustannusten osalta säästötavoite vastaa enintään 80 henkilötyövuoden kustannuksia. Tehostamisohjelman vaikutusten arvioidaan toteutuvan täysimääräisesti vuoden 2015 alusta alkaen.

 

TURVATIIMI OYJ

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja

puh. 020 7363 200

juha.murtopuro@turvatiimi.fi

  

Turvatiimi-konserni on suomalainen valtakunnallinen palvelualan yritys, joka tarjoaa turvallisuus- ja vartiointialan palveluita ja turvateknologiaa Turvatiimin brändin alla, vähittäiskaupan palveluita, hoivapalveluita ja asiakaspalvelukokonaisuuksia Palvelutiimin brändin alla sekä 24/7 valvomo-, kuvavalvonta-, hälytys- ja johtokeskuspalveluja kustannustehokkaasti Hälytyskeskus 113:n kautta. Toimintamme periaatteita ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, tuloksellisuus ja innovatiivisuus. Vuonna 2013 Turvatiimin liikevaihto oli 37,8 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 1 100 henkilöä. Turvatiimi Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.turvatiimi.fi www.palvelutiimi.fi www.113.fi