Nr. 10/2014 Aarhus Elite A/S - Indkaldelse til ordinær generalforsamling


Aarhus, den 2. oktober 2014

 

NASDAQ OMX Copenhagen A/S

Meddelelse nr. 10/2014

 

 

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Aarhus Elite A/S, CVR-nr. 83 83 99 10, afholder generalforsamling

fredag den 24. oktober 2014 kl. 14.00

i NRGi Park, YouSee Lounge, 2. sal, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C.

 

Dagsorden:

  1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år.
  2. Fremlæggelse af revideret årsrapport.
  3. Godkendelse af årsrapporten, herunder beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport, samt meddelelse af decharge for direktion og bestyrelse.
  4. Behandling af forslag fra aktionærer og bestyrelse.
  5. Valg af medlemmer til bestyrelsen.
  6. Valg af revisor.
  7. Eventuelt.

 

Ad 4:

Bestyrelsen foreslår selskabets vedtægter ændret jvf. følgende:

- At bestyrelsen i § 7 meddeles følgende nye bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelser:

Bestyrelsen er bemyndiget til i perioden indtil 31. december 2020 ad en eller flere gange at forhøje selskabets aktiekapital med A-aktier og/eller B-aktier med indtil nom. 100.000.000 kr. Kapitalforhøjelse skal ske med fortegningsret for Aarhus Elite A/S’s til enhver tid værende aktionærer, medmindre aktierne udbydes i fri tegning til markedskurs eller udbydes til medarbejdere i koncernen til favørkurs i forbindelse med en generel ordning med medarbejderaktier, eller de udbydes til selskabets ledelse som led i et options/incitamentsprogram. Forhøjelsen af kapitalen kan helt eller delvist ske på anden måde end ved kontant indbetaling, herunder ved apportindskud eller ved konvertering af gæld til aktiekapital. For de nye A- og  B-aktier skal gælde samme regler som for de hidtidige A- og B-aktier i selskabet. De nye aktiers forvaltningsmæssige og økonomiske rettigheder i selskabet indtræder på det tidspunkt, hvor aktierne er fuldt indbetalt. Bestyrelsen bemyndiges til at foretage de ændringer i selskabets vedtægter som måtte være nødvendige som følge af udnyttelsen af denne bemyndigelse. Vilkårene for aktietegning fastsættes i øvrigt af bestyrelsen.

- At vedtægternes § 17 ændres ...

fra Bestyrelsen antager en direktion bestående af 1 - 2 direktører, deraf den ene som administrerende direktør. Direktionen varetager den daglige ledelse af selskabet i overensstemmelse med de af bestyrelsen givne anvisninger og retningslinier. Bestyrelsen kan meddele prokura enkeltvis eller kollektivt.

til Bestyrelsen antager en direktion bestående af 1 - 3 direktører, deraf den ene som administrerende direktør. Direktionen varetager den daglige ledelse af selskabet i overensstemmelse med de af bestyrelsen givne anvisninger og retningslinier. Bestyrelsen kan meddele prokura enkeltvis eller kollektivt.”.

 

Ad 5: Bestyrelsen foreslår genvalg af:

• Lars Fournais

• Jens Harmsen

• Jesper Ørskov Nielsen

• Erik Meineche Schmidt

• Michael Vad

Samtidig foreslås nyvalg af Uffe Jakobsen, idet bestyrelsen således udvides med et medlem til ialt 6 medlemmer. Uffe Jakobsen har i kraft af sit nuværende virke indsigt i og erfaring med restaurationsdrift, ligesom han har interesse for og indsigt i ungdomsfodbold, samt fodboldbranchen generelt.

 

Ad 6: Bestyrelsen foreslår genvalg af Deloitte, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

 

 

Adgangskort kan af navnenoterede aktionærer senest den 21. oktober 2014 kl. 15.00, rekvireres via aktionærportalen/-klubben på www.aarhus-elite.dk. Adgangskort fremsendes per brev fra Computershare A/S.

Dagsorden og årsrapport for 2013/14 med tilhørende årsberetning og forsynet med revisionspåtegning er fremlagt til eftersyn på selskabets kontor i Idrættens Hus Vest, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C, fra den 2. oktober 2014.

Selskabets nominelle aktiekapital udgør DKK 23.277.699. Aktiekapitalen er opdelt i A-aktier og B-aktier. 586.874 styk er A-aktier á nom. DKK 0,25, ialt nom. DKK 146.718,50. 92.523.922 styk er B-aktier á DKK 0,25, ialt nom. DKK 23.130.980,50. Hver A-aktie på nom. DKK 0,25 giver 10 stemmer, og hver B-aktie på nom. DKK 0,25 giver 1 stemme.

Enhver aktionær har adgang til generalforsamlingen, når vedkommende senest den 21. oktober 2014 har fremsat begæring om udlevering af adgangskort via selskabets hjemmeside eller ved henvendelse til selskabets kontor. Enhver aktie, på hvilken vedkommende aktionær senest den 17. oktober 2014 har fremsat begæring om adgangskort og stemmeret, har stemmeret.

 

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 


Attachments

Selskabsmeddelelse nr 10-2014 Aarhus Elite AS indkaldelse til generalforsamling.pdf