SELSKABSMEDDELELSE 197


Gennemførelse af salg af aktiviteter til j2 Global Ireland Limited    

Eftersom den ekstraordinære generalforsamling afholdt d.d. godkendte salget af Copenhagen Network A/S' (tidligere Comendo A/S) datterselskaber til j2 Global Ireland Limited, var alle betingelser for gennemførelse af salget opfyldt.     

Salget er derfor nu blevet gennemført og den foreløbige købesum på DKK 72,000,000 er blevet indbetalt til selskabets konto. Dette beløb er opgjort som den aftalte købesum på DKK 85.000.000  på nettogældsfri basis, fratrukket estimeret nettogæld og justeret for estimeret arbejdskapital (begge baseret på tallene fra 30 juni 2014) og fratrukket de aftalte udskudte eller betingede betalinger som beskrevet i selskabsmeddelelse nr. 191.    

Den endelige købesum vil blive opgjort senere, forventeligt i 2. kvartal 2015, når der er foretaget en endelig opgørelse af selskabets nettogæld og arbejdskapital.    

Som et led i frasalget er alle selskabets medarbejdere overført til respektive Comendo selskaber, herunder selskabets finance director, Thomas Bøgelund, som dermed ophører som finance director i Copenhagen Network A/S. Eneste undtagelse er selskabets CEO, Troels Lind, som fortsætter i Copenhagen Network A/S. Henset til selskabets begrænsede aktiviteter, er det besluttet ikke at ansætte en ny finance director som erstatning for Thomas Bøgelund.    

Yderligere oplysninger:    

Torben Aagaard, Copenhagen Network A/S
Telefon +45 27 10 77 77
E-mail: taa@copenhagennetwork.dk    

Se også: www.copenhagennetwork.dk  


Attachments

meddelelse-197.pdf