FLSmidth skal levere cementproduktionslinie i Colombia


Selskabsmeddelelse til Finanstilsynet 26-2014, 23. december 2014

FLSmidth har opnået en kontrakt fra den mexicanske cementproducent CEMEX på levering af en cementproduktionslinie med en kapacitet på 2.800 tons i døgnet, som skal installeres på deres nye Cementera del Magdalena Medio S.A.S. cementfabrik. Fabrikken ligger i departementet Antioquia, ca. 135 km fra Antioquias hovedstad Medellin.

Ovnlinien vil anvende de nyeste produktionsteknologier og dermed sikre, at anlægget opnår høje miljø- og kvalitetsstandarder. Antioquia departementet ligger i en region i Colombia, hvor efterspørgslen efter cement forventes at stige som følge af fortsat økonomisk vækst samt planlagte investeringer i infrastruktur.

Ordren omfatter foruden ingeniørydelser, projektstyring og opstart, alle de væsentligste procesmaskiner. Ovnlinien omfatter en FRM(TM) råmølle, en ATOX® kulmølle, en ILC 5-trins forvarmer med lav-NOx kalcinator, en FLSmidth® Cross-Bar® køler og en to-base ovn. Kontrakten omfatter endvidere veje- og doseringssystemer fra Pfister, MAAG® reduktionsgear, gasanalysatorer samt alle procesfiltre fra Airtech.

"Colombia har oplevet en stærk økonomisk vækst, og efterspørgslen efter cement forventes at stige. FLSmidth har en stærk lokal tilstedeværelse i landet - herunder et regionalt kontor og et lokalt servicecenter, så vi er klar til at servicere markedet," udtaler Direktør for Cement-divisionen Per Mejnert Kristensen.

Ordren indtægtsføres af Cement-divisionen og vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening indtil slutningen af 2017.

              -------------------------------------

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til Direktør for Cement-divisionen Per Mejnert Kristensen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. +45 36 18 18 00.

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

 Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Attachments

Link til PDF-version