Atine Group Oy on saanut omistusoikeuden Turvatiimi Oyj:n kaikkiin osakkeisiin ja osakkeet poistetaan pörssilistalta


Turvatiimi Oyj                         Pörssitiedote 3.9.2015 klo 14.00

 


Turvatiimi Oyj (”Turvatiimi”) on 1.9.2015 tiedottanut, että Keskuskauppakamarin lunastuslautakunnan määräämä välimiesoikeus vahvisti Atine Group Oy:llä (”Atine”) olevan oikeus lunastaa Turvatiimin vähemmistöosakkeet ja saada haltuunsa kyseiset osakkeet asettamalla lunastushinnan ja sille kertyvän koron maksamisesta välimiesoikeuden hyväksymä vakuus.

Atine on tänään ilmoittanut asettaneensa välimiesoikeuden hyväksymän vakuuden Turvatiimin vähemmistöosakkeiden lunastusmenettelyyn liittyen ja siten saanut omistusoikeuden kaikkiin Turvatiimin osakkeisiin osakeyhtiölain 18 luvun 6 §:n mukaisesti. Vakuuden asettamisen jälkeen lunastusmenettelyssä mukana olevat Turvatiimin vähemmistöosakkeenomistajat ovat ainoastaan oikeutettuja saamaan lunastushinnan ja sille maksettavan koron. Välimiesoikeus tulee myöhemmin antamaan lopullisen välitystuomion, jossa lunastushinta määrätään.

NASDAQ OMX Helsinki Oy (”Helsingin Pörssi”) on päättänyt Turvatiimin pyynnöstä poistaa Turvatiimin osakkeen Helsingin Pörssin pörssilistalta, kun oikeus kaikkiin Turvatiimin osakkeisiin on siirtynyt Atinelle. Helsingin Pörssi keskeytti 1.9.2015, klo 14:37 kaupankäynnin Turvatiimin osakkeella listaltapoistamisprosessiin liittyen. Turvatiimin osakkeen listaus Helsingin Pörssissä lakkaa siten tänään 3.9.2015 Helsingin Pörssin julkaiseman erillisen tiedotteen mukaisesti.

 

TURVATIIMI OYJ

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja


 

Lisätietoja:

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, puh. 0207 363 200

mailto: juha.murtopuro@turvatiimi.fi

 

Turvatiimi-konserni on suomalainen valtakunnallinen turvallisuuspalveluiden ja turvatekniikan yritys. Toimintamme periaatteita ovat asiakaspalvelu, joustavuus, tuloksellisuus ja innovatiivisuus. Vuonna 2014 Turvatiimin liikevaihto oli 36,4 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 900 henkilöä. Turvatiimi Oyj:n osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. www.turvatiimi.fi