Verkkokauppa.com julkaisi hintaseurantapalvelun


Verkkokauppa.com Oyj lehdistötiedote 3.11.2016 klo 12.00

Verkkokauppa.com julkaisi oman hintaseurantapalvelunsa, Hintapuntarin, jota kaikki asiakkaat voivat vapaasti käyttää tuotteiden hintakehityksen tarkasteluun. Nettikauppaan tuotesivujen yhteyteen integroidusta hintapuntarista näkee yksittäisen tuotteen historiallisen hintakehityksen sekä myös -ennusteen. Lisäksi Hintapuntarin yhteyteen Verkkokauppa.com tuo marraskuun aikana Markkinahinnan, joka kertoo kyseisen tuotteen keskihinnan peräti viiden tuotetta myyvän jälleenmyyjän hinnasta.

Hintapuntari ja Markkinahinta ovat strateginen osa myöhemmin julkaistavaa Verkkokauppa.comin kuluttajien välistä kauppapaikkaa, mutta ne myös tarjoavat heti ilmestyessään lisäarvoa asiakkaille. Hintapuntarin avulla asiakas voi helposti arvioida esimerkiksi milloin vanha käytetty puhelin kannattaa myydä käypään hintaan tai kuinka paljon siitä voi odottaa saavansa muutaman vuoden päästä. Hintapuntarin tiedot perustuvat Verkkokauppa.comin dataan, muiden tuotetta myyvien toimijoiden hintoihin sekä matemaattisiin ennustusmalleihin.

"Haluamme, että nettikauppamme olisi mahdollisimman läpinäkyvä. Sivuillemme on jo nyt kirjoitettu yli 200 000 sensuroimatonta tuotearvostelua sekä julkaisemme tuotteiden huolto- ja palautusprosentit. Kaikki tämä tähtää siihen, että haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen parasta tuotetietoa ja itsepalvelua. Hintapuntari ja Markkinahinta ovat seuraava luonnollinen askel näiden tavoitteiden saavuttamiseksi", kertoo Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

Lisätiedot

Verkkokauppa.com Oyj
Samuli Seppälä
Toimitusjohtaja
samuli.seppala@verkkokauppa.com