AANDELENBELANG IN DOCDATA N.V. ALS AANGEMELD ONDER HET BOD VAN THE INTERNET OF CARS V.O.F. WORDT GECORRIGEERD TOT 52,105%

Print
| Source: DOCDATA N.V.

 

Dit is een gezamenlijk persbericht van DOCDATA N.V. ('DOCDATA' of 'Vennootschap') en The Internet of Cars V.O.F. ('TIOC' of 'Bieder'), ingevolge artikel 16 lid 2 van het Besluit openbare biedingen Wft ('Bob') in verband met het aanbevolen openbaar volledig bod in contanten door The Internet of Cars V.O.F. op alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van DOCDATA N.V. (het 'Bod'). Deze mededeling bevat geen aanbod, of een uitnodiging voor het doen van een aanbod, om aandelen DOCDATA te kopen of hier op in te schrijven. Het Bod is uitgebracht door middel van het door de Stichting Autoriteit Financiële Markten (de 'AFM') goedgekeurde biedingsbericht van 8 november 2016 (het 'Biedingsbericht'). De woorden die in dit persbericht met hoofdletters worden geschreven maar niet gedefinieerd zijn in dit persbericht hebben de betekenis die daaraan wordt gegeven in het Biedingsbericht.

Klik op onderstaande link voor het volledige gezamenlijke persbericht van DOCDATA en TIOC.

------------------------------------------

Het beursgenoteerde DOCDATA N.V. bestaat na de in december 2015 afgeronde verkoop van de twee volledig autonome "lines of business" Docdata en IAI uitsluitend nog uit de vennootschap DOCDATA N.V. zelf.

Waalwijk, Nederland, 11 januari 2017

Verdere informatie:   DOCDATA N.V., M.E.T. Verstraeten, CFO, Tel. (0416)631100
Corporate website:   www.docdatanv.com

Verdere informatie:   The Internet of Cars V.O.F., G.J. van Lookeren Campagne, Tel. (06)22186209

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/9cfc05ee-150f-4cc7-ab21-66571f829ad8