Förtydligande avseende BIMobject Deutschland GmbH:s erhållna order om 200 000 euro


BIMobject AB:s helägda dotterbolag, BIMobject Deutschland GmbH, har erhållit en order avseende utveckling av BIM-objekt på 200 000 euro. Första leverans och betalning infaller i mars 2017. Efterföljande leveranser kan i dagsläget inte fastställas. Beställaren är ett internationellt företag som står för högkvalitativa och designorienterade produkter över hela världen. 

"Digitaliseringen sker i hög fart och vi är mycket glada över att se hur intresset för våra produkter ökar i en allt högre takt. Ordern visar att BIMobject® växer på marknaden och är på god väg att etablera sig som den ledande aktören på marknaden," säger Linda Haseidl, Sales & Marketing Manager DACH, i BIMobject Deutschland GmbH.

För mer information, vänligen kontakta:
Natalie Nilsson - PR & Marketing Manager
Tel: +46 40 685 29 00
Email: info@bimobject.com

Denna information är sådan information som BIMobject AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16 januari 2017 kl.17:26 CET.

Om BIMobject AB:
BIMobject AB är med sitt molnbaserade content management system för BIM-objekt, en "game changer" för byggindustrin världen över.

BIMobject är ett innovativt teknologiföretag som ligger i framkant vad gäller digitaliseringen av byggprodukter och material. Detta genom att tillgängliggöra produktinformation som kan omvandlas till kunskap tidigt i BIM-processen. Det gör det möjligt att industrialisera byggindustrin och ha stort inflytande över design, produktval, konstruktion, svinn, energi, kostnader, kvalitet och logistik.

Våra unika lösningar för tillverkare av byggnads- och interiörprodukter erbjuder utveckling, hosting, underhåll, administration och publicering av digitala kopior av tillverkares produkter - BIM-objekt. Webbtjänsterna för digital marknad- och pre-sales som BIMobject Cloud erbjuder, kanaliseras och integreras via appar till CAD/BIM-applikationer för att skapa direkta affärsrelationer och kommunikation världen över.

BIM-objekten integreras i informationsmodellen genom hela processen och beskriver byggnaden och dess delar i detalj, därmed ökar chanserna för att bli föreskriven för de produkter som finns tillgängliga i BIMobject Cloud.

BIMobject® - Vinnare av 2013 Red Herring 100 Global
BIMobject AB (publ) - Nasdaq Stockholm First North - Ticker: BIM 

https://bimobject.com    

Sedermera Fondkommission är bolagets Certified Adviser.



Attachments

Förtydligande avseende BIMobject Deutschland GmbH:s erhållna order