AS „LATVIJAS TILTI” akcijas izslēdz no Baltijas Otrā saraksta

Nasdaq Riga š.g. 24. februārī pieņēma lēmumu apstiprināt AS „LATVIJAS TILTI” pieteikumu 668 987 uzrādītāja akciju (ISIN LV0000100311, Biržas kods LTT1R) izslēgšanai no Baltijas Otrā saraksta, par pēdējo akciju kotācijas dienu nosakot 2017. gada 27. februāri.

AS "LATVIJAS TILTI" akcionāri 2016. gada 5. decembrī ārkārtas akcionāru sapulcē pieņēma lēmumu izslēgt uzņēmuma akcijas no regulētā tirgus. Tika izteikts obligātais un galīgais akciju atpirkšanas piedāvājums, kas noslēdzās 2017. gada 3. februārī. Norēķini par atpirkšanas piedāvājuma ietvaros veiktajiem darījumiem tiks veikti 2017. gada 8. februārī. Obligātā un galīgā akciju atpirkšanas piedāvājuma rezultātā SIA "LNK (Latvijas Novitātes Komplekss)" rīcībā ir 668 987 jeb 100% no AS "LATVIJAS TILTI" balsstiesīgajām akcijām.

Nasdaq Baltic
Issuer Services
www.nasdaqbaltic.com

Nasdaq Baltic ir vienots nosaukums, ko lieto, lai apzīmētu uzņēmumus un biržas/regulētos tirgus un alternatīvos tirgus First North, kurus pārvalda Nasdaq grupā ietilpstošie Baltijas valstīs esošie uzņēmumi, t.i. NasdaqTallinn AS, Nasdaq Riga, AS un AB Nasdaq Vilnius.