AB „Grigeo Grigiškės“ visuotinio akcininkų susirinkimo, įvykusio 2017-04-25, sprendimai

Vilnius, Lietuva, 2017-04-25 13:07 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- 2017 m. balandžio 25 d. įvyko AB „Grigeo Grigiškės“ eilinis visuotinis akcininkų susirinkimas. Susirinkimas išklausė Bendrovės 2016 m. konsoliduotąjį metinį pranešimą, Bendrovės auditoriaus išvadą ir nusprendė:

• Patvirtinti Bendrovės konsoliduotųjų ir atskirųjų finansinių ataskaitų rinkinį už 2016 m.
  • 2016 m. Bendrovės pelną paskirstyti pagal eiliniam visuotiniam akcininkų susirinkimui pateiktą Bendrovės pelno paskirstymo projektą: skirti 2.628.000 eurų dividendams išmokėti (0,04 euro už vieną akciją), bei 120.000 eurų tantjemoms Bendrovės valdybos ir stebėtojų tarybos nariams.
  • Pakeisti Bendrovės pavadinimą iš AB „Grigeo Grigiškės“ į AB „Grigeo“.
  • Atsižvelgiant į aukščiau priimtą sprendimą, pakeisti Bendrovės įstatų 1.1. ir 1.4. punktus ir juos išdėstyti taip:

„1.1. AB „Grigeo“ (toliau vadinama Bendrove) yra pagal Lietuvos Respublikos teisės aktus įsteigtas juridinis asmuo, kurio įstatinis kapitalas padalintas į dalis, vadinamas akcijomis. Bendrovė veikia vadovaudamasi Lietuvos Respublikos teisės aktais ir šiais įstatais.“

„1.4. Bendrovės pavadinimas: AB „Grigeo“.“

Pakeisti Bendrovės įstatuose nurodytą šaltinį, kuriame skelbiami Bendrovės vieši pranešimai, įstatuose nurodant, kad vieša Bendrovės informacija teisės aktų numatytais atvejais skelbiama Valstybės įmonės Registrų centras leidžiamame elektroniniame leidinyje, kuriame skelbiami juridinių asmenų vieši pranešimai, Lietuvos Respublikos civilinio kodekso, Akcinių bendrovių įstatymo ir kitų teisės aktų nustatyta tvarka ir terminais.

Atsižvelgiant į aukščiau priimtus sprendimus, į Lietuvos Respublikos akcinių bendrovių įstatymo pakeitimus, įsigaliojusius po paskutinės Bendrovės įstatų redakcijos įregistravimo bei į kitus Bendrovės įstatų pakeitimo projekte pateiktus pakeitimus, pakeisti Bendrovės įstatus patvirtinant jų naują redakciją. Pavesti Bendrovės prezidentui (su teise perįgalioti) pasirašyti Bendrovės įstatų naują redakciją.

Gintautas Pangonis
         AB „Grigeo Grigiškės“ prezidentas