DOCDATA N.V. publiceert vandaag een aandeelhouderscirculaire voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 10 mei 2017


 

DOCDATA N.V. ('de Vennootschap') publiceert vandaag een aandeelhouderscirculaire voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders, welke op woensdag 10 mei 2017 om 14.00 uur zal worden gehouden in de in de Erasmus Centre for Entrepreneurship Campus op de 11e verdieping van de Rotterdam Science Tower aan de Marconistraat 16, 3029 AK in Rotterdam ('de Vergadering').

De agenda voor de Vergadering en de toelichting daarop zijn reeds op 28 maart 2017 gepubliceerd ('de Agenda'). In de toelichting op agendapunt 6 inzake de inbreng van nieuwe activiteiten in de Vennootschap is een document met nadere gegevens aangekondigd ('de Aandeelhouderscirculaire'), waarin onder meer nader worden beschreven 'de Activa en Passiva', 'de Uitgifte' en 'de Achtergestelde Lening', als gedefinieerd in de Agenda.

De Aandeelhouderscirculaire zal ter vergadering beschikbaar zijn, en inzage en verkrijging is vanaf vandaag online mogelijk via de corporate website van de Vennootschap, www.docdatanv.com, alsmede via de websites www.securitiesinfo.com en www.abnamro.com/evoting.

Klik op onderstaande links voor het persbericht en de Aandeelhouderscirculaire.

------------------------------------------

Het beursgenoteerde DOCDATA N.V. is een lege vennootschap zonder bedrijfsactiviteiten.

Rotterdam, Nederland, 26 april 2017

Verdere informatie:       DOCDATA N.V., G.J. van Lookeren Campagne, Tel. (06) 22 18 62 09
Corporate website:       www.docdatanv.com


Attachments

Persbericht 26 april 2017 Aandeelhouderscirculaire DOCDATA N.V. 26 april 2017