Baltic RE Group AS pašu kapitāla palielināšana


2017. gada 18. maijā notika AS Baltic RE Group (turpmāk tekstā – Sabiedrība) ārkārtas akcionāru sapulce. Sapulcē tika pieņemti lēmumi par Sabiedrības pašu kapitāla palielināšanu un pašu kapitāla palielināšanas noteikumu apstiprināšanu, par vārda akciju konvertēšanu uz uzrādītāja akcijām, par attiecīgajiem grozījumiem Sabiedrības statūtos.

Baltic RE Group AS pašu kapitāls tiks palielināts emitējot 5’000’000 jaunas vārda akcijas ar balsstiesībām. Vienas akcijas pārdošanas cena saskaņā ar apstiprinātajiem pašu kapitāla palielināšanas noteikumiem būs 1.10 EUR. Jaunās emisijas rezultātā Sabiedrības pašu kapitāls tiks palielināts par 5’500’000.00 EUR.

Parakstītais jaunais Sabiedrības pamatkapitāls pēc pamatkapitāla palielināšanas būs 30 mlj. EUR, ko veidos 19’500’000 vārda akcijas ar balsstiesībām un 10’500’000 uzrādītāja akcijas ar balsstiesībām.

Jaunie finanšu resursi ļaus Sabiedrībai turpināt savu ieguldījumu stratēģiju, kas vērsts, un jaunu nekustamo īpašumu iegādi Baltijas valstīs, vienlaikus saglabājot drošus finansiālos rādītājus.

 

Par AS Baltic RE Group

AS Baltic RE Group pamatdarbības virzieni ir nekustamo īpašumu pirkšana un pārveidošana augstas klases nekustamajos īpašumos, to iznomāšana un apsaimniekošana. Koncerns ir lielākais universālu kvalitatīvu un moderni aprīkotu komercplatību iznomātājs Vecrīgā. AS Baltic RE Group investē Baltijas valstīs, pamatojoties uz ilgtermiņa redzējumu un ar nespekulatīvu pieeju, veidojot noturīgu īpašumu vērtību.

Vairāk informāciju meklējiet mūsu mājaslapā - http://www.balticregroup.com

         Dina Abaja
         Valdes locekle, pilnvarotā persona
         Tālrunis: +371 27832796
         E-pasts: dina.abaja@balticregroup.com