Pöyry Oyj: Heikki Lahdensuo nimitetty Pöyryn tietohallintojohtajaksi


PÖYRY OYJ          Lehdistötiedote 6.6.2017 klo 10.00 EEST

Heikki Lahdensuo on nimitetty Pöyry Oyj:n tietohallintojohtajaksi 12.6.2017 alkaen. Hän raportoi Anja McAlisterille, joka toimii Pöyryn muutos- ja strategiajohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Lahdensuo seuraa tehtävässään Vesa Erolaista, joka siirtyy Metson palvelukseen.
 
"Olen hyvin tyytyväinen voidessani siirtyä Pöyryn riveihin", sanoo Heikki Lahdensuo. "Pöyryllä tiedostetaan, että erinomaisen asiakaskokemuksen takana on asiantuntijoiden käytettävissä olevat oikeat työkalut, järjestelmät ja tuki. On hienoa päästä työskentelemään Pöyryn lahjakkaiden tietohallinnon ammattilaisten kanssa - heillä on olennainen rooli yhtiön menestymisessä."
 
"Heikillä on oikea yhdistelmä johtamiskokemusta ja teknologiaosaamista, joita tarvitaan IT-toiminnon viemiseksi seuraavalle tasolle", kertoo muutos- ja strategiajohtaja Anja McAlister. "Pöyryn visio on olla 'The connected company'. Olen varma että Heikki kehittää osaltaan Pöyryä ja hyödyntää viimeisimpiä digitalisaation saavutuksia, joiden avulla sisäiset yrittäjämme voivat kehittää järkeviä ratkaisuja asiakkaille."
 
Lahdensuolla on laaja kokemus tietohallinnon johtamisesta kansainvälisissä yhtiöissä kuten Oriola-KD Oyj, jossa hän toimi tietohallintojohtajana, sekä Nokia, jossa hän veti sovellus- ja tukiyksikköä.
 
Lisätietoa:
 
Anja McAlister
muutos- ja strategiajohtaja, Pöyry Oyj
puh. +41 76 356 2465
 
Rebecca Bleasdale
viestintäjohtaja, Pöyry Oyj
puh. +44 7969 981163
 
Tiesitkö? Pöyry auttaa asiakkaita hyödyntämään digitalisaatiota aina energiasektorilla uraauurtavasta blockchain-teknologiasta liiketoimintaa suojaaviin älykkäisiin kyberturvallisuusratkaisuihin asti. 

Tietoja Pöyrystä
 
Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Tarjoamme järkevimmät ratkaisut energiantuotantoon, sähkön siirtoon ja jakeluun, metsäteollisuuteen, kemianteollisuuteen ja biojalostukseen, kaivos- ja metalliteollisuuteen, väyläinfraan sekä vesihuoltoon. Pöyryn liikevaihto vuonna 2016 oli 530 miljoonaa euroa, ja yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssissä (POY1V). Noin 5 500 asiantuntijaa. 40 maata. 130 toimistoa.