Ellens produkter finns nu tillgängliga på Amazon.de i Tyskland


Danderyd, 2017-06-08 09:29 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Ellen fortsätter att utveckla Bolagets försäljning via näthandeln. Nu läggs Ellens hela sortiment upp på www.amazon.de i Tyskland. Det innebär att Amazon kommer att tillhandahålla Ellens probiotiska tampong, probiotiska intimkräm, intimate cleansing foam och intimate deo som båda är antibakteriella och innehåller Salvia samt Ellens självtest av pH balansen – pHControl. Amazon är en stor e-handel i Tyskland. Deras utbud av varor är brett.

Amazon är en av de största e-handelsplatserna i Tyskland. Ellens produkter kommer att finnas markerade som Amazon Prime, vilket innebär att medlemmar i Amazon Prime kan beställa produkterna fraktfritt. Ellens produkter kommer också att ligga markerade som Prime-produkter högst upp på sidan. Det ger en extra kvalitetsstämpel och ökar möjligheterna till god försäljning. Amazons utbud av egenvårdsprodukter är stort. Det är naturligt för den unga publiken i Tyskland att handla intimprodukter på internet och en av de populäraste web-shopparna är just Amazon.de.

"Eftersom man inte gärna pratar om intimproblem öppet, men gärna söker både information och produkter vid problem via internet är Amazon en naturlig försäljningsplats för Ellen", säger Ingrid Atteryd Heiman, arbetande styrelseordförande på Ellen AB.

För ytterligare information:

Ingrid Atteryd Heiman, arbetande styrelseordförande på telefon 0705-122505 eller via epost ia@ellenab.com

Denna information är sådan information som Ellen AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8 junil 2017 kl 09.30 CET.

Om Ellen

Bioteknikföretaget Ellen erbjuder bland annat patenterade produkter med probiotika för att förbättra kvinnors intimhälsa. Många kvinnor upplever bakteriell obalans någon eller flera gånger i livet och alltfler accepterar inte torrhet och odör i underlivet. Unika produkter i Ellens produktportfölj idag är den probiotiska tampongen ellen

® som innehåller Lacto Naturel ® (LN®), som består av humana mjölksyrabakterier och ellen® Probiotisk Utvärtes Intim Crème som också innehåller Lacto Naturel ® (LN®). Krämen innehåller också naturligt fett som ger en skyddande och smörjande effekt. Båda produkterna är unika och ensamma i sitt slag på marknaden. I produktsortimentet finns också ett självdiagnosticerande pH-test, en aqua block tampong, en intim foam och en intim deo. Foamen och deon är båda baserade på ekologiska råvaror med Salvia som aktiv substans. Produkterna säljs genom ett globalt nätverk av distributörer. Ellen är noterat på Nasdaq First North (Ticker: ELN). Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser. För ytterligare information: www.ellenab.com


Attachments

20170608 Pressmeddelande Amazon.pdf