Network Capital Group Holding - Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling


 

Efter at det offentliggjorte frivillige købstilbud på selskabets aktier til kurs 0,02 skal bestyrelsen hermed indkalde til ekstraordinær generalforsamling for at foreslå afnotering af selskabet på Nasdaq Copenhagen.

Aktionærer i Network Capital Group Holding A/S, cpr.nr. 26685621 indkaldes således hermed til ekstraordinær generalforsamling til afholdelse mandag den 24. juli 2017 kl. 9.00. Generalforsamlingen afholdes på selskabets adresse, c/o Dansk OTC, Tingskiftevej 5, 2900 Hellerup, med følgende dagsorden: 

1.     Beslutning om afnotering af selskabet på Nasdaq Copenhagen

2.     Eventuelt

  

Ad. Dagsordenspunkt 1 

Som led i selskabets strategi for afnotering af selskabet på Nasdaq Copenhagen skal generalforsamlingen beslutte afnoteringen.

 

Vedtagelseskrav

Dagsordenspunkt 1 kræver simpelt flertal jf. vedtægternes punkt 7.11 og selskabsloven § 105.

  

Registreringsdato, fuldmagt og brevstemme 

Registreringsdato

En aktionærs ret til at afgive stemmer på generalforsamlingen, eller afgive brevstemme i tilknytning til aktionærernes aktier, fastsættes i forhold til de aktier, som aktionæren besidder på registreringsdatoen (1 uge før generalforsamlingen) dvs. den 17. juli 2016, kl. 23:59.

De aktier, den enkelte aktionær besidder, opgøres ved udløb af registreringsdatoen på baggrund af notering af aktionærens aktier i ejerbogen samt meddeleler om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen, men som endnu ikke er indført i ejerbogen. Meddelelser om aktiebesiddelser skal, for at kunne indføres i ejerbogen og medtages i opgørelsen, dokumenteres ved fremvisning af udskrift fra VP Securities A/S eller anden lignende dokumentation. Denne dokumentation skal være modtaget af selskabet inden udløbet af registreringsdatoen.

Anmeldelsesfrist og adgangskort

Aktionærer, fuldmægtige og eventulle medfølgende rådgiver skal anmode om et adgangskort for at kunne deltage i generalforsamlingen. Bestilling af adgangskort kan ske som følger:

På selskabets aktionærportal på selskabets hjemmeside www.ncgh.dk ved anvendelse af depotnummer og adgangskode/Nem-ID. Her får du øjeblikkelig bekræftelse på tilmeldingen. Du kan også vælge at udfylde og indsende tilmeldingsblanketten pr. brev til Network Capital Group Holding A/S, c/o Jacoob Rudkjær Nielsen, Dansk OTC A/S, Tingskiftevej 5, 2900 Hellerup eller pr. e-mail til jrn@ncgh.dk.

Adgangskort udstedes til den aktionær, der senest 3 dage før generalforsamlingens afholdelse dvs. den 21. juli 2017 kl. 23:59, har anmodet om adgangskort. Adgangskortet udstedes til den, der ifølge ejerbogen (aktiebogen) inden udløbet af registreringsdatoen er noteret som aktionær, samt til den, der ifølge meddelelser om ejerforhold, som selskabet og/eller selskabets ejerbogfører Computershare A/S har modtaget inden udløb af registreringsdatoen med henblik på indførelse i ejerbogen, er aktionær i selskab.

Fuldmagt og brevstemme

Aktionærer, der forventer ikke at kunne være tilstede på generalforsamlingen, kan afgive fuldmagt til bestyrelsen eller til en af aktionæren udpeget person, der deltager på generalforsamlingen eller afgive brevstemme.

Fuldmægtigen skal ligeledes anmode om udstedelse af adgangskort senest 3 dage før generalforsamlingen samt fremlægge en skriftlig, dateret fuldmagt. Elektronisk fuldmagt eller elektronisk brevstemme kan angives på selskabets hjemmeside ved anvendelse af depotnummer og adgangskode/Nem-ID, eller ved fysisk fuldmagt eller fysisk brevstemme ved brug af fuldmagts-/brevstemmeblanket, som kan printes fra selskabets hjemmeside www.ncgh.dk.

Underskrevet og dateret fuldmagts-/brevstemmeblanket skal sendes pr. brev til Network Capital Group Holding A/S, c/o Jacoob Rudkjær Nielsen, Dansk OTC A/S, Tingskiftevej 5, 2900 Hellerup eller pr. email til jrn@ncgh.dk.

Fuldmagter skal være selskabet i hænde den 21. juli 2017, kl. 23:59.

Brevstemmer skal være selskabet i hænde senest den 23. juli 2017, kl. 23:59.

 

Aktiekapitalens størrelse og stemmeret

Selskabets aktiekapital udgør DKK 733.833,52 fordelt på aktier a DKK 0,02.

Vedtægternes punkt 7.7. indeholder selskabets bestemmelser om stemmeret: På generalforsamlingen giver hvert aktiebeløb på 0,02 DKK en stemme.

 

Kontoførende pengeinstitut

Selskabet har udpeget Danske Bank A/S som kontoførende pengeinstitut, hvorigennem selskabets aktionærer kan udøve deres økonomiske rettigheder.

 

Spørgsmål

Aktionærer kan forud for generalforsamlingen stille skriftlige spørgsmål til selskabets ledelse om dagsordenen eller dokumenter m.v. til brug for beslutningerne. Spørgsmål kan frem til dagen rettes til jrn@ncgh.dk. Aktionærer har i øvrigt ret til at stille spørgsmål under generalforsamlingen. 

 

Dagsordenen

Dagsordenen og de fuldstændige forslag, indkaldelsen, oplysninger om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, tilmeldings-, fuldmagts- og brevstemmeblanketten og udkast til opdaterede vedtægter vil senest 3 uger før generalforsamlingen være tilgængelige på selskabets hjemmeside www.ncgh.dk.

Indkaldelsen til generalforsamlingen er offentliggjort via NASDAQ OMX Copenhagen A/S, Erhvervsstyrelsens it-system, selskabets hjemmeside samt elektronisk post til de aktionærer, som under angivelse af deres email-adresse har fremsat begæringen om at blive indkaldt til generalforsamlingen via elektronisk post.

 

 

Med venlig hilsen

Network Capital Group Holding A/S

Bestyrelsesformand Jesper Bak

Telefon: +45 51 30 75 78

Email: jb@ncgh.dk


Attachments

170630_indkaldelse til ekstrarordinær generalforsamling.pdf