Frost & Sullivan erkent Gemalto voor zijn leiderspositie in gegevensencryptie en -bescherming


Amsterdam, 6 juli 2017- Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, kondigde vandaag aan dat het de Frost & Sullivan 2017 Encryption and Data Protection Technology Leadership Award1 heeft ontvangen. De analisten van Frost & Sullivan hebben onafhankelijk de SafeNet-oplossingen van Gemalto voor gegevensbescherming en -encryptie geëvalueerd, en dan met name het commerciële succes, het groeipotentieel, de operationele efficiëntie en de voordelen voor de klanten.

Elk jaar huldigt Frost & Sullivan bedrijven in verschillende sectoren op basis van hun technologische en innovatieve uitmuntendheid. Gemalto werd geselecteerd op basis van de volgende kenmerken:

  • Een unieke positie in de markt, gebaseerd op een uitgebreide portefeuille en de variëteit aan toepassingen en klanten
     
  • Sterke expertise in het creëren van veelzijdige en flexibele oplossingen die verschillende uitrolomgevingen ondersteunen
     
  • Kwaliteit van de oplossingen en de positieve merkherkenning van het bedrijf
     
  • Toewijding aan onderzoek en ontwikkeling die innovatie in de sector stimuleren

"Gemalto's visie voor gegevensbescherming garandeert een op maat gemaakte en schaalbare gecentraliseerde oplossing voor IT-diensten voor organisaties die efficiëntie vereisen, zonder een volledige revisie van hun bestaande beveiligingssystemen," zegt onderzoeksanalist Danielle VanZandt van Frost & Sullivan. "Bedrijven kunnen gegevensencryptie en -bescherming standaardiseren om het delen van informatie te bevorderen, voor een betere samenwerking en zichtbaarheid tussen verschillende afdelingen."

"Deze prijs benadrukt ons vermogen om klanten een eenvoudige, geconsolideerde methode voor bedrijfswijde gegevensbescherming aan te bieden. Doordat er maar één beheerconsole is, wordt het monitoren van operaties in verschillende beveiligingsplatformen en het uitvoeren van het intern gegevensbeschermingsbeleid vergemakkelijkt," zegt Todd Moore, Senior Vice President of Encryption Products bij Gemalto. "Wanneer een organisatie zich voorbereidt op een interne of externe audit, helpt een centraal beheerd systeem deze organisatie om snel haar niveau van naleving aan te tonen, zonder informatie te hoeven verzamelen uit verschillende systemen."

Gemalto's portefeuille van SafeNet-oplossingen voor gegevensencryptie en sleutelbeheer garandeert dat gevoelige informatie wordt beveiligd, waar ze zich ook bevindt, of dat nu in de cloud, het datacenter of het netwerk is. Bovendien versnelt Gemalto het uitrolschema door gebruik te maken van verschillende digitale en cloudomgevingen, die meer dan 700 oplossingen integreren van meer dan 240 verschillende partners. Download het verslag voor meer informatie over de door de analisten van Frost & Sullivan geëvalueerde oplossingen.

Aanvullende bronnen:

Gemalto SafeNet Data Protection

Whitepaper: Own and Manage Your Encryption Keys

Encrypt Everything

1 De Best Practices Awards van Frost & Sullivan belonen bedrijven in uiteenlopende regionale en wereldwijde markten voor uitmuntende verwezenlijkingen en buitengewone prestaties op het vlak van leiderschap, technologische innovatie, klantenservice en strategische productontwikkeling. Sectoranalisten vergelijken marktdeelnemers en meten de resultaten via diepgaande interviews, analyses en uitgebreid secundair onderzoek om de beste praktijken in de sector te bepalen.

Over Gemalto

Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO) is de wereldleider in digitale beveiliging met een jaaromzet in 2016 van € 3,1 miljard en klanten in meer dan 180 landen. Wij bieden vertrouwen in een steeds meer verbonden wereld.

Dankzij onze technologieën en diensten kunnen bedrijven en overheden identiteiten authenticeren en gegevens beschermen zodat deze veilig blijven. Ook maken wij veilige diensten mogelijk voor persoonlijke en verbonden apparaten, de cloud en wat daartussen ligt.

Gemalto's oplossingen staan centraal in het moderne leven, van betalingen en beveiliging van bedrijfsgegevens tot het internet der dingen. Wij authenticeren mensen, transacties en objecten, versleutelen gegevens en creëren waarde voor software, waardoor onze klanten veilige digitale diensten kunnen aanbieden aan miljarden mensen en apparaten.

Onze meer dan 15.000 werknemers zijn actief vanuit 112 kantoren, 43 personaliserings en gegevenscentra, en 30 centra voor onderzoek en ontwikkeling van software, verspreid over 48 landen.

Ga voor meer informatie naar www.gemalto.com, of volg @gemalto op Twitter.

Gemalto mediacontacten:

Philippe Benitez
Noord-Amerika
+1 512 257 3869
philippe.benitez@gemalto.com
Kristel Teyras
Midden-Oosten & Afrika
+33 1 55 01 57 89
kristel.teyras@gemalto.com
Shintaro Suzuki
Azië Pacific
+65 6317 8266
shintaro.suzuki@gemalto.com

Vivian Liang
Greater China
+86 1059373046
vivian.liang@gemalto.com

 


De tekst van deze mededeling is een vertaling en mag geenszins als officieel worden beschouwd. De enige rechtsgeldige versie van de mededeling is die in de originele taal, het Engels, die dus voorrang heeft in geval van verschillen met de vertaling.

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ec1aea6d-4a42-4e6a-871b-1e8375a7e6d1

Attachments:

A photo accompanying this announcement is available at http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/fea1bfe2-9abd-4b3b-bbed-04303d2ef6d4

data_protection.jpg

Attachments

Persbericht (PDF).pdf