CORRECTION: Par AS "Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca" obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma rezultātiem – OÜ Lokomotiiv Investeeringud ziņojums

Labojums: Nasdaq Riga paziņo ka 2017. gada 30. novembrī ir saņēmusi laboto paziņojumu no OÜ Lokomotiiv Investeeringud. Labotajā paziņojumā OÜ Lokomotiiv Investeeringud precizēja maksimālo akciju skaitu, ko OÜ Lokomotiiv Investeeringud obligātā akciju atpirkšanas piedāvājumā bija iespējams iegādāties un norādīja to akciju skaitu, ko OÜ Lokomotiiv Investeeringud iegādājās.

Ar šo Nasdaq Riga paziņo, ka 2017. gada 29. novembrī ir saņēmusi AS „Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca” akcionāra, obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma izteicēja OÜ Lokomotiiv Investeeringud paziņojumu par akciju atpirkšanas piedāvājuma rezultātiem.

Pēc norēķinu izpildes par akciju atpirkšanas piedāvājumu OÜ Lokomotiiv Investeeringud rīcībā kopumā būs 3 815 805 AS „Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca akcijas, kas veido 46,01% no AS „Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca pamatkapitāla un balsstiesīgo akciju skaita.

Ziņojums par piedāvājuma rezultātiem pielikumā.

Nasdaq Baltic
Issuer Services
www.nasdaqbaltic.com

Nasdaq Baltic ir vienots nosaukums, ko lieto, lai apzīmētu uzņēmumus un biržas/regulētos tirgus un alternatīvos tirgus First North, kurus pārvalda Nasdaq grupā ietilpstošie Baltijas valstīs esošie uzņēmumi, t.i. NasdaqTallinn AS, Nasdaq Riga, AS un AB Nasdaq Vilnius.

Attachments

notice-results.2017-11-30.lv.renatep.pdf