Innofactor toimittaa vahinko- ja korvauskäsittelyjärjestelmän uudistuksen finanssialan organisaatiolle


Innofactor Oyj:n Pörssitiedote 21.12.2017 klo 13.05

Suomalainen finanssialan organisaatio ja Innofactor ovat 21.12.2017 allekirjoittaneet sopimuksen Innofactorin toimittaman vahinkojen ja korvausten käsittelyjärjestelmän uudistamisesta.  Järjestelmätoimitus sisältää uuden järjestelmän toimitusprojektin sekä siihen kuuluvat asiantuntijapalvelut. Järjestelmätoimituksen on suunniteltu toteutuvan vuoden 2018 aikana. Hankinnan arvonlisäveroton hinta on 573 375 euroa.

”Innofactorilla on syvää teknistä ja toimialakohtaista osaamista laajojen asiakaskohtaisten erityisratkaisujen kehittämisessä, modernisoinnissa ja ylläpitämisessä. Toteutamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja sekä julkishallinnon että yrityskentän erityistarpeisiin ja viemme kehittämishankkeet läpi asiakkaidemme kanssa tiiviissä yhteistyössä. Tämä kauppa on jälleen osoitus Innofactorin vahvasta toimialaosaamisesta digitalisaation saralla, toteaa Innofactorin toimitusjohtaja Sami Ensio.

Espoossa, 21.12.2017

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on johtava digitalisaation ja pilviratkaisujen toteuttaja Pohjoismaissa. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 600 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Innofactorin asiakkaina on yli 1 500 yritystä, julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatiota. Vuosina 2012–2016 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 28 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi